SVE ĆE PRŠTATI OD PERVERZIJA, DROGE I SEK.A! Za 5.700 evra gosti biraju između 60 DEVOJAKA, imaju neograničenu hranu, alkohol, kondome...
Foto: Shutterstock

organizatori obećavaju da će se muškarci osećati kao kraljevi

SVE ĆE PRŠTATI OD PERVERZIJA, DROGE I SEK.A! Za 5.700 evra gosti biraju između 60 DEVOJAKA, imaju neograničenu hranu, alkohol, kondome...

Zanimljivosti -

Kontroverzni četvorodnevni seks-festival kome u ponudi stoji 'neograničena konzumacija droga, opijanje i orgije sa prostitutkama' nakon što je izazvao veliki bes prošle godine u Kolumbiji, biće održan i ove godine.

Sve se odigrava na privatnom karipskom ostvru gde gosti mogu ispuniti svoje seksualne fantazije, 'zabavljajući se kao milijarderi', kažu organizatori.

U paket po ceni od gotovo 5.700 evra ulaze devojke po izboru, seks uživo, zabave na luksuznim jahtama i iznenađenja.

Obećavajući zabavu života, svaka karta pokriva neograničene zalihe kondoma, alkohola i hrane u periodu od 14. do 17. decembra.

"Imamo 30 karata za 30 gostiju, svaka karta uključuje društvo dve lepe devojke svakog dana za neograničenu količinu seksa tokom četiri dana. Celo ostrvo je na raspolaganju našim gostima. Mi ga zovemo 'ostrvo seksa’' Dozvoljena je upotreba droge i naše devojke ih takođe konzumiraju", navode organizatori.

Prošlogodišnji događaj je izazvao veliki bes, uz kritike da je odvratan i jeziv. Između ostalog, gostima su nudili 30 minuta nasamo sa 16 devojaka odjednom.

foto: Shutterstock

Organizatori sad tvrde da su premjestili razvratno carstvo na novu lokaciju zbog bezbednosnih razloga.

Negiraju navode o trgovini ljudima, tvrdeći da je događaj legalan u neimenovanoj zemlji gde se održava i da devojke ‘rade to dobrovoljno’ i imaju preko osamnaest godina.

Nisu otkrili lokaciju privatnog ostrva, ali postoje heštegovi na društvenim mrežama s oznakama "Karibi" i "Kolumbija".

Fejsbuk stranica festivala navodi da je 60 devojaka tamo kako bi 'udovoljile muškarcima' i 'da će se svaki osećati kao kralj'.

Može se birati između njih i menjati se s drugim gostima u svakom trenutku.

Dodaju da se klijenti ne trebaju bojati hapšenja ili deportacije. Na ostrvo se može doći i u paru, ali je fotografiranje strogo zabranjeno.

Svaka mušterija dobija svoju sobu s pogledom na okean, dnevnu poslugu, potpunu bezbednost i kuvare spremne da ispune svaku želju.

Kurir.rs/100posto/Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja