ONE JEDNOSTAVNO PLENE ČIM SE POJAVE: Žene u ova 3 horoskopska znaka imaju urođenu LEPOTU i eleganciju, da li ste među njima?
Foto: Profimedia

ZVEZDE GOVORE

ONE JEDNOSTAVNO PLENE ČIM SE POJAVE: Žene u ova 3 horoskopska znaka imaju urođenu LEPOTU i eleganciju, da li ste među njima?

Zanimljivosti -

Lepotu nije lako definisati. Ona je obično u oku promatrača i zavisi od niza ličnih kriterijuma, a često nema veze samo s fizičkim izgledom već i s unutrašnjim zračenjem.

Upravo ta unutrašnja lepota koja se vidi i spolja razlog je zbog kojeg neki horoskopski znakovi izgledom zasenjuju sve ostale, a evo i o kojim je znakovima reč:

Vaga

Ovaj se znak često smatra i najlepšim, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

foto: Profimedia

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotizirajućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i predivnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih blistavi ten i mekana i negovana koža.

foto: Profimedia

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se po velikim očima, najčešće u plavoj ili sivkastoj nijansi i prekrasnom i iskrenom osmehu. Obično vole i da se doteruju, pa je i lepa odeća ono što ih ističe od ostalih znakova.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Index.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja