HOROSKOP OTKRIVA KOME SE OTVARAJU VRATA SREĆNOG ŽIVOTA: Ovaj znak čeka ljubav i novčani dobitak
Foto: Shutterstock

Velika radost u budućnosti

HOROSKOP OTKRIVA KOME SE OTVARAJU VRATA SREĆNOG ŽIVOTA: Ovaj znak čeka ljubav i novčani dobitak

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - sekstil Meseca i Merkura donosi moćnu energiju koju možete iskoristiti na polju karijere, a zbog emotivnog balansa, mnogi parovi če pronaći mir i sreću u ljubavi, piše Lovesensa.

Evo koji znak ima najviše mogućnosti da privuče obilje i čaroliju ljubavi...

Dragi Lavovi, partner i vi ste danas "ludi" od ljubavi i konačno ste shvatili da ste stvoreni jedno za drugo. Vi ste srodne duše, delite iste ambicije, nadanja i strasti. Sreća je napokon zakucala na vrata vašeg života, a iznenadićete se kada vam budućnost donese još veću romantičnu radost. Usamljeni Lavovi upoznaće zanimljivu osobu na nekoj zabavi ili izlasku sa prijateljima, a u srce će se brzo useliti ljubav. Iako niste želeli ozbiljnu vezu, ovaj susret menja romantične planove. Nemojte zbog straha od vezivanja propustiti divnu šansu.

Merkur pravi dobar aspekt sa Mesecom u znaku Vodolije, a takav položaj planeta pruža snagu da se ostvarite na profesionalnom planu. Imate puno ideja i svaki posao ide vam od ruke, a oni koji žele da promene radno mesto, najbolje će se snaći u sopstvenom biznisu. Vreme je da iskoristite sve svoje sposobnosti!

PROČITAJTE JOŠ:

NEDELJNI HOROSKOP DO 18. NOVEMBRA

LJUBAVNI HOROSKOP

ŠTA VAM OTKRIVAJU TAROT KARTE

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track