PAR JE OTVORIO SVINGERSKI KLUB I OSTVARILI SU SVOJE FANTAZIJE: Njihovi gosti su OBRAZOVANI, BOGATI I PRAVI PROFESIONALCI, ali ova STROGA PRAVILA moraju da znaju (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen

VOLE SE VEĆ 5 GODINA

PAR JE OTVORIO SVINGERSKI KLUB I OSTVARILI SU SVOJE FANTAZIJE: Njihovi gosti su OBRAZOVANI, BOGATI I PRAVI PROFESIONALCI, ali ova STROGA PRAVILA moraju da znaju (VIDEO 18+)

Zanimljivosti -

Lorens i Džes zajedno su više od pet godina, ali pored tipične monogamne veze, oni potajno žive kao svingeri. Toliko su zaljubljeni u takav način života da su pre četiri godine pokrenuli svingerski klub "Our Secret Spot" (Naše tajno mesto).

Lorens (31) i Džes (25) su se upoznali na svojim "normalnim" poslovima, kada su ubrzo otkrili da dele ljubav prema svingeraju. Jednoga dana joj je otvoreno priznao o čemu misli.

foto: Printscreen

- Objasnio sam joj da sam zainteresovan, da je to ono što želim da radim i ona je pristala - rekao je on, a Džes do tog trenutka ništa nije znala o tome.

Kako je njihova veza napredovala, odlučili su da otvore klub u kojem će se nalaziti s drugim parovima istih želja. Danas su, tvrde oboje, zaljubljeniji nego ikad.

- Kada vam se neko svidi, to smete otvoreno i da kažete, za razliku od monogamnih parova, kada to jednostavno prećutite zbog "mira u kući" - slažu se oni.

Prema njihovim rečima, najveća je zabluda o ovom načinu života da se moraš ili želiš da imaš seks s prvom osobom koju vidiš.

- Ti zapravo imaš kontrolu sve vreme, sam biraš koga želiš da je*eš, imaš pravo da kažeš da ili ne - ističe Lorens.

Oni ističu da svingeraj funkcioniše samo ako ste otvoreni jedno prema drugomu i komunicirate o svemu.

foto: Printscreen

Parovi koji zalaze u njihov klub imaju nekoliko zajedničkih karakteristika - svi su profesionalci, imućni i visokoobrazovani.

- Prosečni parovi s kojima se družimo zajedno su tri ili četiri godine - kažu oni.

Džes je i svojoj porodici rekla čime se bavi.

- Iako zvuči užasno, ja obožavam svog partnera i ne osećam da bi on mogao da ode s nekim drugim. Ali ako se dogodi, to treba prihvatiti i nastaviti dalje. Dok god je naša komunikacija na nivou, verujem da ćemo biti okej - priznaje Džes.

Njihov svingerski klub otvara vrata svaki četvrtak, petak i subotu i prima samo parove i slobodne žene. Solo muškarcima je ulaz zabranjen. Postoje stroga pravila kojih se članovi moraju pridržavati. Dakle, nema fotografisanja, prostitucije i droge - i parovi moraju sve vreme da budu zajedno.

- Najvažnije pravilo je dobiti pristanak. Ne možete da idete okolo i dirate ljude na svoju ruku, to tako ne funkcioniše - objašnjava Lorens.

Ulaznica u klub košta između 100 i 200 dolara za noć za parove koji nisu članovi i od 20 do 50 dolara za slobodne žene. U cenu su uključeni lubrikanti, kondomi, peškiri, ormarić i osvežavajuća pića.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja