TRAŽI ISIDORU 91. GODIŠTE IZ SKLONIŠTA: Student 19 godina od BOMBARDOVANJA postavio OGLAS koji je nasmejao Srbiju, a razlog je URNEBESAN (FOTO)
Foto: Profimedia

HIT!

TRAŽI ISIDORU 91. GODIŠTE IZ SKLONIŠTA: Student 19 godina od BOMBARDOVANJA postavio OGLAS koji je nasmejao Srbiju, a razlog je URNEBESAN (FOTO)

Zanimljivosti -

Društvene mreže veoma su popularne među studentima, a grupe koje organizuju na Fejsbuku dobro im dođu kada žele brzo da dođu do informacija.

Sem što se međusobno pomažu i dele informacije koje su im važne za studiranje, budući akademci žele da se povežu i sa prijateljima iz detinjstva. Jedan Nemanja iz Beograda postavio je urnebesan post na Fejsbuku i traži jednu Isidoru koja mu je pre 19 godina uzela ljigavca i još ga nije vratila.

"Videh da su neki danas probali da nađu osobe koje su upoznali pre dosta godina, pa aj i ja da probam. Davne 1999. tokom bombardovanja, kada bi počeo signal za vazdušnu opasnost, svi smo išli u obližnje sklonište. Jednom prilikom tamo je bila i jedna devojčica, mislim da se zvala Isidora, ali nisam siguran. Oboje smo imali 7 godina. Plakala je jer se plašila i roditelji nisu mogli da je smire, davali su joj čokoladice, igračke, ali ništa nije pomoglo. Ja sam tada imao onog ljigavca, to mi je bila omiljena zanimacija u to vreme, pa sam otišao do nje i dao joj. U početku joj je bilo gadno, ali čim ga je pipnula počela je da se igra sa njim, da ga prebacuje iz ruke u ruku, menja mu oblik, gađa zid, rasteže... Rekao sam joj da može da se igra s njim sve dok ne prestane da plače. Kako je u tom trenutku prošla vazdušna opasnost, svi smo otišli nazad svojim kućama i ja je više nikad nisam video. Ako neko poznaje Isidoru '91 iz skloništa u centru grada neka joj prenese da je tražim. Izgleda da devojka 20 godina već nije prestala da plače čim mi nije vratila mog ljigavca", napisao je Nemanja.

foto: Printscreen Facebook

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track