HOROSKOP OTKRIVA KOGA ČEKAJU LEPE PROMENE: Ovom znaku ljubav cveta, a uspeh menja život
Foto: Shutterstock

Da li vas prati dobra energija

HOROSKOP OTKRIVA KOGA ČEKAJU LEPE PROMENE: Ovom znaku ljubav cveta, a uspeh menja život

Zanimljivosti -

Konjukcija Urana i Meseca donosi tenziju i promene koje će nas poremetiti na putu ka blagostanju i sreći, piše Lovesensa.

Međutim, jedan znak Zodijaka kanališe energiju u pravom smeru i lako dolazi do odgovora...

Rođene u znaku Strelca planete hrabre i podržavaju na polju ljubavi. Spremni ste da budete uz partnera u svakoj životnoj situaciji, da postanete njegov vetar u leđa i sačuvate njegov mir. Danas ćete uspeti da napravite veliki korak za vaš odnos, jer iskrene emocije čine da budete zadovoljni i razvijate ljubav. Mogući su razgovori o braku, zajedničkom životu i preseljenju.

Danas će svaki usamljeni Strelac naučiti važnu lekciju koja će pomoći da povrati izgubljenu romantičnu sreću. To što se zanosite strastima i lako se prepuštate romansi sa osobama koje nisu u vašem srcu, ne znači da ćete tako zaboraviti na staru ljubav. Možda je najbolje da ga pozovete, razgovarate iskreno, a iznenadićete se koliko druga šansa može da donese romantične lepote. Na polju karijere očekuje vas važna lekcija o kompromisu i naučićete kako da prihvatite drugo mišljenje. Baš ova promena stava i tolerancija pomažu da razvijate karijeru u pravom smeru. Uspeh vas očekuje uskoro!

PROČITAJTE JOŠ:

GODIŠNJI HOROSKOP - EVO KO ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U 2019. GODINI

ŠTA NAM ANĐELI PORUČUJU ZA OVU NEDELJU

ZAŠTO U SVAKO JELO TREBA DA STAVITE MALO CELERA

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track