ODBILA SAM TO DA URADIM, PA OSETILA NAJVEĆE PONIŽENJE IKADA: Šef mi je dao OTKAZ jer mu nisam ispunila ZAHTEV, a da li je ovo NORMALAN razlog?!
Foto: Profimedia

ISPOVESTI RADNIKA

ODBILA SAM TO DA URADIM, PA OSETILA NAJVEĆE PONIŽENJE IKADA: Šef mi je dao OTKAZ jer mu nisam ispunila ZAHTEV, a da li je ovo NORMALAN razlog?!

Zanimljivosti -

Korisnici jedne društvene mreže anonimno su objavili šokantne razloge zbog kojih su dobili otkaz na svojim poslovima.

Ženama se čest odešava da ne žele da imaju seks sa šefom, a jedna se požalila kako je upravo zbog toga dobila otkaz. Ništa vam neće biti jasno kada pročitate i ostale razloge.

1. Danas sam otpuštena jer sam se odbila seks sa šefom. Nikad se u životu nisam osećala toliko poniženo.

foto: Profimedia

2. Dobio sam otkaz jer mi je trebalo neko vreme da dođem sebi nakon dedine smrti.

3. Otpušten sam jer sam predugo u WC "ke.ao". Da, to su bile njegove reči.

4. Moj je bivši šef bio luđak. Otpustio me jer sam prečesto išla u WC. Bila sam u prvom tromesečju trudnoće i imala sam jake mučnine.

foto: Profimedia

5. Dobio sam otkaz u advokatskoj firmi jer sam, naime, pobedio cenjenog kolegu u glavnom slučaju.

6. Otpušten sam zbog seksualnog ponižavanja, jer sam pitao kolegicu da li je izgorela na suncu.

7. Otpuštena sam iz vrtića jer je jedno dete palo. Radila sam s bebama koje su tek učile da hodaju. Dečak je pao i povredio se. Njegova majka rekla je da ja predstavljam opasnost za njeno dete.

foto: Profimedia

8. Dobila sam otkaz jer je menadžerova žena trebalo da dobije posao, a ja sam poslednja došla u firmu. Čujem da je gospođa dobila otkaz jer nije imala pojma o poslu.

9. Imala sam bakterijsku infekciju pluća i morala sam strogo da mirujem dve nedelje. To nije bilo dovoljno dobro izvinjenje za mog šefa, već je trebalo da dođem ili da dobijem otkaz. Očito je šta se dogodilo.

10. Dobila sam nogu jer sam na radnom mestu doživela napad panike. Moj šef je bio jedan od onih koji misle da još živimo u pedesetima. Bio je rasista i okrutan.

foto: Profimedia

11. Prvi sam put dobila otkaz kad sam rodila sina. Imala sam postporođajnu depresiju i to sam rekla šefu. Bez razmišljanja me otpustio istog dana. Moja depresija se samo dodatno pogoršala nakon toga.

12. Dok sam bila srednjoškolka, radila sam u biblioteci. Dobila sam otkaz jer sam previše zevala i to mi je tako rečeno.

13. Šef mi je dao nogu jer sam odbila da uzimam kokain s njim. Radila sam u salonu za tetoviranje.

14. Radim u vrtiću. Otpuštena sam jer sam zvala socijalnu radnicu kad sam primetila da je jedno dete puno posekotina, ugriza i modrica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Whisper, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track