OGORČENI OTAC TRAŽI DA ONA DOBIJE OTKAZ: Njegov sin rešio je test iz matematike, pa dobio GNUSAN komentar od učiteljice!
Foto: Profimedia

STRAŠNO!

OGORČENI OTAC TRAŽI DA ONA DOBIJE OTKAZ: Njegov sin rešio je test iz matematike, pa dobio GNUSAN komentar od učiteljice!

Zanimljivosti -

Otac Kris Piland raspisao je peticiju za izbacivanje učiteljice njegovog sina iz škole nakon što je u njegovom testu iz matematike pročitao komentar koji je ocenio neumesnim.

Učenici trećeg razreda dobili su 60 matematičkih zadataka oduzimanja i morali su da ih reše za 3 minuta.

foto: Profimedia

"Apsolutno jadno. Rešio je 13 u tri minuta. Tužno!", napisala je učiteljica na testu koji je uradio dečak i stavila tužan emotikon. Njegova odluka ispostavila se ispravnom jer je dosad prikupio više od 15.000 potpisa. Piland je podelio fotografiju komentara i poručio: "Učiteljica je bezobrazna je prema njemu i meni cele godine."

"Hvala svima na trudu i podršci jer ste potpisali peticiju. Srećan sam što vam mogu reći kako učiteljicu trenutno istražuje veće", napisao je, a mnogi su ga podržali.

"Ovo je lični problem i rezultate istrage neće diktirati društvene mreže, već činjenice i dokazi. Kao i uvek, trudićemo se da odlučimo kako je najbolje za naše učenike", izjavila je direktorka škole Rouz Miniti.

Kurir.rs/Dailymail, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track