OTAC NIJE IMAO NOVCA DA SINU KUPI ŠKOLSKU TORBU, PA MU JE NAPRAVIO NOVU: Kad je dečak došao u školu njegova učiteljica se oduševila! Ova priča će vas RAZNEŽITI (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NEĆETE OSTATI RAVNODUŠNI

OTAC NIJE IMAO NOVCA DA SINU KUPI ŠKOLSKU TORBU, PA MU JE NAPRAVIO NOVU: Kad je dečak došao u školu njegova učiteljica se oduševila! Ova priča će vas RAZNEŽITI (FOTO)

Zanimljivosti -

Ni Keng, petogodišnji dečak iz Kambodže je izgubio školsku torbu tokom izleta na Tajlandu. Njegov otac koji je farmer nije mogao da dopusti da mu sin u školu ide sa knjigama u rukama, pa je celu noć proveo praveći mu novu torbu pletivom od palme.

Ova porodica je jako siromašna pa ne mogu da priušte da mu kupe novu školsku torbu. Sufus Suon, dečakova učiteljica nije mogla da ne primeti torbu s kojom se dečak Ni isti dan pojavio u školi. Ubrzo je objavila fotografije na Fejsbuku.

Ispričala je da se dečakovi roditelji bore da ga pošalju u školu, a muče se da mu priušte i najosnovnije stvari. Zbog toga su se još više svi na Fejsbuku oduševili kad su videli koliko se njegov otac namučio da mu napravi nešto bez čega nijedan školarac ne bi trebao da bude. Ova objava na Fejsbuku je podeljena hiljadu puta.

"Ljudi su najviše komentarisali kako je divan i kreativan njegov otac, a u torbu su se svi zaljubili", napisala je Suon. Čak je i nekoliko porodica siromašnim školarcima ponudilo finansijsku pomoć.

"Vrlo dirljivo. Ta je torba verovatno najvredniji poklon koji je ikad dobio da bi srećan išao u školu. Siguran sam da će razumeti oca kad bude stariji i da će to još više znati da ceni", jedan je od komentara na Fejsbuku.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja