Najnovije vesti

POSLAO JE SLIKE SVOG PEN*SA MENADŽERKI LJUDSKIH RESURSA! Ponudila mu je posao, a on počeo da je BOMBARDUJE porukama zbog kojih se PREPLAŠILA
Foto: Profimedia

MANIJAK

POSLAO JE SLIKE SVOG PEN*SA MENADŽERKI LJUDSKIH RESURSA! Ponudila mu je posao, a on počeo da je BOMBARDUJE porukama zbog kojih se PREPLAŠILA

Zanimljivosti

Retko kada je slanje fotke svog penisa dobar potez i gotovo nikada nije dobar potez to uraditi na radnom mestu. A ako su vam upravo ponudili novi posao, slanje slike svog penisa menadžerki ljudskih resursa je, objektivno gledano, sto odsto pogrešan potez. Isto važi i za slanje druge slike odmah nakon prve.

 

Upravo to je, nažalost, uradio jedan dvadesettrogodišnjak iz Aurore u Ilinoisu. Sada mora neke stvari da objasni policiji.

 

foto: Profimedia

"Ovoj osobi je ponuđen posao", rekao je Tribjunu Majkl Rut, šef policije uključen u slučaj. "On je poslao svoju nagu fotografiju direktorki ljudskih resursa".

 

Kada je direktorka odlučila da ne reaguje na fotku, lik je, prirodno, poslao još jednu. Onda se opredelio da je pozove, verovatno da bi još jednom proverio da li su slike stigle. Kada je telefon prikazao identifikaciju lika koji joj je poslao slike svoje kite, menadžerka je otišla direktno u policiju.

 

"Koliko ja znam, ponuda za posao je povučena", rekao je Rut.

 

Prema navodima policije, taj lik je hteo da pošalje seksi poruke nekom drugom, ali ih je slučajno poslao direktorki ljudskih resursa.

 

Iako je menadžerka odustala od tužbe, policija ga je mudro savetovala da ubuduće izbegava svaki kontakt.

 

Iako je ostao bez posla, lik je valjda naučio da treba da bude pažljiviji kada šalje poruke, uz izbegavanje slanja fotografija polnog organa, ako je moguće.

 

foto: Profimedia

Kurir.rs/Srbija Danas/Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...