UVEK VIDITE ISTE BROJEVE? Spiritualisti tvrde da vam ANĐELI ČUVARI šalju PORUKE, a EVO šta znači određeni BROJ!
Foto: Profimedia

SKRIVENO ZNAČENJE

UVEK VIDITE ISTE BROJEVE? Spiritualisti tvrde da vam ANĐELI ČUVARI šalju PORUKE, a EVO šta znači određeni BROJ!

Zanimljivosti -

Svuda vas prate isti brojevi? Uvek se budite u isto vreme? Svaki dan kada pogledate na sat brojke pokazuju 15:15? Iako možda tome niste pridavali pažnju, spiritualisti kažu da nam se tako obraćaju anđeli. To nije čista slučajnost, smatraju oni, to su poruke koje nam šalju oni koji paze na nas i kada toga nismo svesni.

Svako ima svog anđela čuvara koji nas prati na našem životnom putovanju i pritom koriste različite tehnike pomoću kojih pokušavaju da komuniciraju sa svojim štićenicima. Jedna od tih 'tehnika' su i brojevi koji nose skrivene poruke, a kroz koje možemo mnogo naučiti o sebi.

foto: Shutterstock

Anđeli ne komuniciraju rečima, oni koriste brojčane nizove koji su povezani sa specifičnim energetskim frekvencijama, a svaka od njih skriva mudrost koju bi oni kojima se obraćaju trebalo da znaju i primenjuju u životu. Pomoću brojčanih nizova, aktiviraju kodove koji su potrebni da bi se vaša duša razvijala.

Ovo su neki od anđeoskih brojeva i poruke koje nose:

1 – Ako tokom dana oko sebe primećujete broj jedan, trebalo bi da znate da se ovaj broj povezuje sa neovisnošću i slobodom. Tako vam vaš anđeo čuvar poručuje da je sada idealno vreme da se pokrenete i možda napokon napravite taj korak prema promenama za koje možda mislite da niste spremni.

2 – Dvojka nosi poruku da u nekom segmentu vašeg života vlada zbrka. Možda bi trebalo da bolje sarađujete i pomažete drugima, ili prihvatite pomoć koja vam se nudi. Vreme je da napravite korak unazad i razmislite, kako biste mogli da savladate prepreke koje vas koče u napretku, bilo da je reč o poslu, ljubavi ili prijateljstvima.

foto: Profimedia

111 - Kada ovi brojevi dolaze u nizovima, morate znati da vaš anđeo intenzivno misli na vas. To znači da ste sada u periodu života u kojem bi trebalo da usporite i dozvolite sebi da uzmete predah i nakon dugo vremena uživate u stvarima koje vas opuštaju i raduju. Ne budite prestrogi prema sebi, malo se razmazite.

222 - Ovaj niz brojki anđeli koriste kako bi nas podsetili da smo svi krhka ljudska bića, da ponekad skrenemo s puta, iskočimo iz koloseka i da je sada potrebno preduzeti neke korake kako bismo svoj život vratili u ravnotežu. Upravo je ravnoteža ono na čemu bi sada trebalo da radite - bilo da je reč o balansiranju između posla i porodice ili posla i privatnog života i hobija koje ste možda zbog obaveza zanemarili.

333 – Ovaj broj javlja se kada radite sve kako treba. To je znak kojim anđeli žele da vas podsete da ste na dobrom putu, ali i da ste mnogo snažniji nego što imate običaj da mislite o sebi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track