KAO DA SAM STRANAC! DIRLJIVA ISPOVEST KAMIONDŽIJE: Vratio sam se KUĆI, a OVO nikada neću PREŽALITI!
Foto: Profimedia

SVE ZBOG POSLA

KAO DA SAM STRANAC! DIRLJIVA ISPOVEST KAMIONDŽIJE: Vratio sam se KUĆI, a OVO nikada neću PREŽALITI!

Zanimljivosti -

Jedan muškarac koji je želeo da ostane anoniman sa svima je podelio ispovest o životu i poslu kojim se bavi.

On je priznao da mu je posao kamiondžije uskratio najlepše trenutke u životu.

"Posao kamiondžije uskratio mi je najlepše i najvažnije trenutke u životu, zbog istog sam bio samo dva dana u mesec ili dva kod kuće. Nikada neću prežaliti što sam prospustio odrastanje svoje ćerkice, prve reči, prve korake, prvi zubić, nju kako stasava u devojčicu. Preteško mi je što sam samo tri dana nakon njenog rođenja morao da se vratim za Italiju da vozim, a video je ponovo tek nakon dva meseca na samo dva dana i tako sve do njene četvrte godine. Osećam se kao stranac u svojoj kući sada kada sam prestao da radim kao kamiondžija i vratio se kući u potpunosti, jasna je ta distanca između mene i nje jer sve do sada maltene nisam bio prisutan u njenom životu i nije prosto navikla na mene", rekao je muškarac, pa nastavio:

foto: Profimedia

"Pare koje su tim poslom zarađene su profućkane i kao da ih nikada nije ni bilo, a bitne trenutke i mnogo odsurnosti ne može da nadoknadi nikakav novac. Žao mi je samo što sam to tek sada shvatio, ali od sada nastojim da budem najbolji tata na svetu i ni za koje pare se više ne odvajam od nje."

Ipak, u komentarima su korisnici interneta pisali kako čovek uopšte nije loše postupio.

"Ti si njih tim poslom hranio, školovao i oblačio. Jedino ako si mogao nešto slično raditi kod kuće, onda razumem ovakav stav. Ako nije bilo drugih opcija, nemaš šta da se grizeš. Deci retko kad roditelj valja, tek u tridesetim mnogi skontaju neke stvari", samo je jedan od komentara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Ispovesti, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track