TRUDNA RUSKINJA (14) ŽELI DRUGO DETE S IVANOM (10): Njihova priča potresla je SVET, ali ne mare za komentare! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

ŠOKIRALI

TRUDNA RUSKINJA (14) ŽELI DRUGO DETE S IVANOM (10): Njihova priča potresla je SVET, ali ne mare za komentare! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Darja Sudnjišnikova (14) otkrila je da priželjkuje drugo dete. Sada čeka prvu bebu, a zatrudnela je sa samo 13 godina i tvrdi da je otac deteta dečak Ivan (10).

Deca su u na ruskoj državnoj televiziji otkrili da je očekuju bebu. Tinejdžerka je nedavno na Instagramu rekla da joj ginekolozi nisu mogli utvrditi tačan termin porođaja jer "niko ne zna do koje će nedelje trudnoće dogurati".

Mlada trudnica je zbog komplikacija završila u bolnici. Na Instagramu je otkrila da nikada nije bila tako uplašena jer je mislila da će roditi prerano, u 31. nedelji trudnoće. Otkako je vest o maloletničkoj trudnoći obišla svet i budući da su naučnici osporili da je desetogodišnjak otac deteta, Darja je hrabro priznala da ju je silovao, kako kaže - "debeli muškarac". Dodala je da će beba nakon rođenja biti podvrgnuta DNK testiranju kako bi policija preduzela sve korake za hapšenje njenog napadača.

foto: Printscreen/TikTok

Tinejdžerica na Instagramu često odgovara na pitanja, pa ju je jedan pratilac pitao planira li drugo dete.

"Da, u budućnosti, kada ova beba navrši 10 godina", odgovorila mu je. Otvorila je i profil na TikToku, a tamo je prati više od 500.000 korisnika.

Inače, Darja i Ivan tvrde da su se upoznali pre godinu dana i zaljubili na prvi pogled. Baš kao i trudnica, dečak tvrdi da je jako uplašen zbog dolaska bebe, a na društvenim mrežama nedavno su objavili svoje nove fotografije i dokazali da su još uvek jako zaljubljeni.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr, Foto: Printscreen/TikTok

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track