VELIKI LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP! Ovi znaci NIKAKO ne mogu ostati ZAJEDNO, samo će patiti i ostati sami SLOMLJENOG SRCA!
Foto: Shutterstock

astrologija

VELIKI LETNJI LJUBAVNI HOROSKOP! Ovi znaci NIKAKO ne mogu ostati ZAJEDNO, samo će patiti i ostati sami SLOMLJENOG SRCA!

Zanimljivosti -

Vaša natalna karta mogla bi vam ovo leto otkriti koji bi znak trebalo da izbegavate kada je reč o ljubavi. Astrolozi predviđaju da svato ima neki znak koji mu neće "sesti", a mogao bi vam i slomiti srce.

- Ako ste u prošlosti bili nepoverljivi, možda ćete se ovog leta odlučiti za samo jednog partnera - rekla je Veronica Perretti, astrolog. Važno je napomenuti da vam glavni znakovi mogu ukazati o tome kakav će biti vaš odnos s nekime, ali to nije cela slika. Dakle, ako vas zanima znak s kojim niste kompatibilni, u redu je dati im priliku.

Ovan >> Rak

Ovan je strastveni avanturist, dok je Rak kućni tip. Ovo dvoje je loš spoj od samog početka. Ovnovi su pažljivi, ali ne odvajaju dovoljno vremena da sednu i procene osećaje ili emocije svog partnera. To je ono što Rak zapravo traži. On ne slama srca, ali ako ga gurnete od sebe, završiće priču po kratkom postupku. A Ovan zna kako da odgurne ljude od sebe...

Bik >> Devica

Mislili biste da ovo dvoje imaju mnogo toga zajedničko jer su oba znaka zemljana.Da, oni su vrlo stabilni i cene tu stabilnost u odnosu, međutim, Bik je neko ko "voli da izađe i uživa ​​u životu", dok se Devica pridržava praktičnosti i pravila. Svaku zabavu koju Bik želi da organizuje, upropastiće negativnost Device.

Blizanci >> Lav

Oba znaka su "samodovoljna". Mogu da izgledaju kao savršen par jer oboje vole pažnju koju dobijaju od drugog. U početku će Lavova energična i svetla ličnost očarati Blizance, a to je nešto što se ne događa često. Ali, kako vreme prolazi, Lav neće samo ukrasti reflektore za kojima žude i Blizanci, već Blizancima neće pružiti potrebnu pažnju.

Rak >> Vodolija

Rak je emotivan, osetljiv i voli da bude voljen. S druge strane, Vodolija je poznata po tome što je nezavistan i gotovo uvek izbegava ljubav. Njihova igra je paklena, jer su te osobine vrlo izražene kod svakog znaka. Što Rak više voli to će Vodolija više da beži i udaljava se.

Lav >> Škorpija

Kad se ta dva strastvena znaka spoje, mogu provesti celi vikend u krevetu, ispunjavajući sve seksualne maštarije. Međutim, u nekom trenucima Lav će hteti da napusti spavaću sobu i vrati se svojim obožavateljima. Žudi za fokusom, dok je Škorpija poznata po tajanstvenosti. To će neminovno kod sumnjičave Škorpije izazvati ljubomoru.

foto: Profimedia

Devica >> Strelac Device su praktične i vole da je sve organizovano i pod konac, dok je Stelčevi totalno divlji. Strelac žudi za avanturama, često na štetu sebe ili partnera. Zato su velike šanse da će se Devica ovog leta odlučiti da ostane kod kuće zbog pandemije, dok Strelac odlazi i putuje. Jednog dana Devica će otkriti da ju je Strijelac napustio - zauvek.

Vaga >> Blizanci Uvek izbalansirana i poštena Vaga ne bi trebalo da se druži sa "dvoličnim" Blizancima. Dve strane Blizanca iscrpiće Vagu iscrpljenu dok pokušava da uravnoteži Blizance. Izazov je za Vagu, ali ta veza je zapravo samo "krpanje rupa".

foto: Profimedia

Strelac >> Jarac Strelac igra po svojim pravilima. Vrlo su ležerni i žive za trenutak. Jarčevi su zato robovi pravila i to je ono što ih pokreće. U vezi, Strelac bi se osećao kao zarobljen, a Strelčev humor, Jarcu bi mogao da deluje nezrelo i detinjasto. Jarćevi žele da pronađ pravu/pravog, pa ako Strelac ne želi u tome da učestvuje, Jarac će otići.

Jarac >> Ribe Zemljani Jarčevi planiraju, takmiče se i ambiciozni su. U međuvremenu, Ribe kojima vlada Neptun žive u zemlji snova 90 odsto svog vremena. Njih dvoje gotovo bi doslovno živeli u različitim svetovima. Ribe ne slamaju srca, međutim, udaljenost od Jarca i nedostatak njegove naklonosti nateraće ih da toplinu i povezanost potraže negde drugo.

Vodolija >> Rak Vodolije vole svoj prostor i osećaj slobode. Pretvaraju se da su žilavi i dovoljno distancirani, ali zapravo su krhki i potreban im je partner koji može da čita između redova. Potajno će uživati ​​u brizi i koju im pruža Rak. Nažalost, Rak je znak kojem treba stalno govoriti da je voljen kako bi se osećao dobro u vezi. Ako Vodolija ne može to da mu pruži, Rak će otići i pronaći nekog ko to može.

Ribe >> Devica Osetljivoj Ribi, sanjaru koja voli romantičnu ljubav, Devica, kojom vlada Merkur, mnogo je čudna zbog svoje ozbiljnosti i analitičnosti. Ribe mogu u tom odnosu da budu frustrirane zbog nedostatka razigranosti Device. U međuvremenu će se Ribe potruditi da stvari funkcionišu. Međutim, praktična Devica će se udaljiti nakon što shvati da su jednostavno previše različiti.

foto: Profimedia

kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track