IMA 193 CM, A UDALA SE ZA DEČKA OD 160 CM! Stalno dobija BIZARNE ponude muškaraca, a visina joj pravi samo JEDAN problem
Foto: Printscreen/Instagram

Uživa sa visine

IMA 193 CM, A UDALA SE ZA DEČKA OD 160 CM! Stalno dobija BIZARNE ponude muškaraca, a visina joj pravi samo JEDAN problem

Zanimljivosti -

Dok Kanađanka ima 193 centimetra, njen suprug je nije visok ni 160 centimetara, a činjenica da je u braku ne sprečava brojne muškarce da joj šalju seksi poruke te imaju razne neobične zahteve.

Emerald Van Langen iz Toronta uvek je želela da poraste kao i njena sestra koja je visoka 190 centimetara. Danas je ona nutricionista i manekenka, koja je u mladosti fascinirana svojom visinom čak izbegavala i gazirana pića, jer je čula da mogu da zaustave rast.

Kad je imala devet godina, Emerald je primetila kako raste znatno brže od svojih prijatelja. Danas, u 32 godine, ona ima 193 centimetra te je zahvalna što joj je visina omogućila manekensku karijeru.

Međutim, kako je rasla, otkrila je i neke mane te visine - sve teže je nalazila momke jer su svi pored nje bili baš mali. Na njenu sreću, oduvek je volela niže partnere, a danas ima muža visokog 160 centimetara.

- Sa suprugom sam već 11 godina, a pre nego smo se upoznali, uvek sam izlazila s nižim muškarcima, čak i onim nižim od proseka. Čini mi se kako više muškarce uvek nervira što sam viša od njih. Danas sam srećna s mužem, ali to ne sprečava brojne zavodnike da mi šalju neprikladne poruke, najčešće o tome kako bi se 'penjali po meni'. Neki me mole da im šaljem slike sebe kako stojim kraj vrata ili objavljujem perverzne videe.

Emerald kaže kako je njena visina stvar genetike i zdravog života, a u školi je često morala 'saginjati' kako bi stala u kadar fotografije, to čini i danas. Naučila je da se šali na svoj račun, a košarkaški treneri uvek su je zvali u svoju ekipu.

- Kupovina odeće nekad mi je predstavljala problem, ali danas ne jer znam tačno gde mogu da kupim nešto za sebe. I venčanicu sam morala prepravljati da bi mi bila duža - kaže Emerald kojoj je ipak najgore iskustvo bilo razgledavanje stanova.

Nakon što je bila u nekoliko stanova gde se osećala klaustrofobično, naučila je da je najbolje odmah u startu pitati 'koliko je visok plafon'.

Da njena visina doista neobično deluje, svjedoči i činjenica kako je stranci često zaustavljaju i pitaju 'koliko je visoka'. To joj mnogo smeta, jer je pristojnije prvo započeti razgovor, a ne se iščuđavati kao da je u cirkusu.

Ovih dana Emerald se ponajviše bavi svojom karijerom manekenke, iako je u prošlosti često znala da čuje da je i 'za to previsoka'.

kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja