ZAGRIZLA JE JAGODU I OSETILA JE DA JE NEŠTO UBOLO U JEZIK! Odmah je otišla u BOLNICU a kad su videli šta viri iz voća PRETRNULI SU
Foto: Printscreen TikTok

strašno!

ZAGRIZLA JE JAGODU I OSETILA JE DA JE NEŠTO UBOLO U JEZIK! Odmah je otišla u BOLNICU a kad su videli šta viri iz voća PRETRNULI SU

Zanimljivosti -

Australijanka Erin Dželkin hitno je prevezena u bolnicu nakon što je zagrizla jagodu u kojoj je bila sakrivena igla. Ovo je drugi ovakav slučaj u Južnoj Australiji za nedelju dana.

Dželkin je primila antitetanus i podvrgnuta je analizama krvi nakon što se u utorak ubola u jezik zagrizavši jagodu koju je kupila u prodavnici u Port Piriju, u Južnoj Australiji. Erin i njen dečko Mičel Tomas "uznemireni" su zbog incidenta, prenosi "Najn njuz".

Mičel kaže da je njegova devojka da pojela jednu jagodu i da je sve bilo "u redu", ali se ubola u jezik kad je stavila drugu u usta.

- Ovo je strašno, nije dobro za industriju, ovo su ubice industrije - izjavio je Tomas.

Kako prenosi "Dejli mejl", par je obavestio Ministarstvo zdravlja u Kvinslendu i policiju, koja je zaplenila iglu i jagode kao dokazni materijal.

Drugi slučaj dogodio se u četvrtak. En Lentakis je kupila pakovanje jagoda proizvođača "Berry indulgence" u prodavnici "Fudlend" u Stirlingu (Adeleid Hils). Ona je za ABC radio izjavila da je sa jedanaestogodišnjim sinom seckala voće za užinu, kada je on našao iglu.

- Isekao je jagodu i našao čiodu. Rekao mi je: "Mama, mislim da sam našao iglu u jagodi" - kaže ona.

Uplašena majka je izjavila da je i njen mlađi sin od osam godina kasnije našao iglu u drugoj jagodi. Obavestila je prodavnicu, koja je odmah povukla iz prodaje jagode pomenutog proizvođača.

U septembru 2018. izbio je skandal nakon što su šivaće igle nađene u jagodama u velikim supermarketima u Zapadnoj Australiji i Kvinslendu. Iz radnji su povučena pakovanja jagoda, a farmeri su bili prinuđeni da bace kamione i kamione voća.

foto: Profimedia

kurir.rs/dailymail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track