Najnovije vesti

DA BISTE SMUVALI SIMPATIJU, TREBA DA IZDVOJITE DO 2000 EVRA! Privatni detektiv otkrio kako doći do srca izabranika! NIJE LAKO!
Foto: Profimedia

hit

DA BISTE SMUVALI SIMPATIJU, TREBA DA IZDVOJITE DO 2000 EVRA! Privatni detektiv otkrio kako doći do srca izabranika! NIJE LAKO!

Zanimljivosti

Privatni detektivi dosetili su se načina, pa su u svoje ponude, sem otkrivanja ili prikrivanja švaleracije, uvrstili i osvajanje osobe u koju ste zaljubljeni.

Priprema terena je više nego ozbiljna, gotovo filmska - informacije se prikupljaju ne samo s društvenih mreža već i iz đubreta mete, a potom se organizuju „slučajni“ susreti, a preko bubica se suflira šta reći u razgovoru...

Privatni detektiv Stevan Đokić kaže da se ne može unapred govoriti o ceni ovog angažmana, jer ona zavisi od toga koliko vremena je potrebno nekoj osobi da bude osvojena - negde je to sedam, negde mesec dana. Ipak, da biste zaljubili nekoga u sebe, treba da izdvojite 2.000 evra u proseku.

"Izuzetno je aktuelna usluga kojom organizujemo ljubavni susret ljudima koji žele da budu sa nekom osobom, a ne mogu to sami. Klijent kaže da mu se sviđa određena devojka, a da nema šanse kod nje ili se i ne poznaju. Radimo i uspostavljanje stare veze u slučajevima kada neko od partnera želi da bude sa bivšim izabranikom. Kada se uputimo u konkretan slučaj, najpre uzmemo sve podatke od osobe koja nas angažuje, a zatim krenemo u akciju", priča sagovornik.

Najpre se napravi profil devojke ili mladića prema podacima dobijenim od bliskih ljudi ili s društvenih mreža.

Stevan Đokić
Stevan Đokić foto: Zorana Jevtić

"Kad napravimo psihološki profil, prelazimo na ono što zovem „smećologija“. Iznenadili biste se koliko toga može da se sazna o osobi na osnovu toga šta se nalazi u njenom smeću. Kopanjem po otpacima saznamo svašta: šta voli da jede, koliki su joj računi i da li ih plaća, koliko troši i na šta... Na osnovu njenih interesovanja ugovaramo slučajne susrete, na kojima dolazi do razgovora, to može biti na poslu, u kafiću, teretani..."

"Prvih nekoliko susreta su uglavnom obični usputni razgovori ili slučajna kafa, kasnije dolazi do razmene brojeva telefona. Mi i dalje ostajemo mentori našem klijentu, najčešće mu ubacimo bubicu u uho da bi znao šta treba da priča. Mnogi se tu zbune. Najčešće saznamo da li devojka ima neki problem, pa potencijalnog dečka uputimo kako da joj pomogne. Na taj način se postepeno produbljuje kontakt", otkrio je detektiv.

Kurir.rs/Alo/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...