STALA ISPRED OGLEDALA I SLIKALA SE! SADA JOJ SE SMEJE CEO SVET: Svi gledaju u ŠOKANTAN detalj, a njena reakcija je tek HIT
Foto: Printsceen/Instagram

Svi vide što žele

STALA ISPRED OGLEDALA I SLIKALA SE! SADA JOJ SE SMEJE CEO SVET: Svi gledaju u ŠOKANTAN detalj, a njena reakcija je tek HIT

Zanimljivosti -

Koni Vajt (22) iz Falkirka u Škotskoj pozirala je za fotografisanje u crvenoj haljini ispred ogledala u svom stanu u subotu uveče, posle čega je odlučila da fotografiju podeli na društvenim mrežama.

Njena fotografija je odmah postala viralna. Naime, tek kada su počeli da pristižu komentari njenih pratilaca, primetila je da sa slikom nešto nije u redu. Ogledalo iza Koni odražavalo je zadnji deo zgloba i stopala između nogu, zbog čega su ljudi shvatili fotografiju dvosmisleno misleći da odražava nešto daleko neprikladnije.

Međutim, ona je prihvatila urnebesni neuspeh fotografije i podelila je na Tviteru gde je sakupila više od 23.000 lajkova i 1.200 retvitova.

"Da, primetio sam šta je nakon nekoliko minuta", "Bravo za ovo što si podelila, većina devojaka to ne bi uradila, bilo bi im previše neprijatno", "Kada primetite šta je, ne možete da ne gledate", samo su neki od komentara ispod njenog tvita.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track