DOBROG RADNIKA JE TEŠKO NAĆI, ALI OVI SU PRETERALI: Šefovi otkrili RAZLOGE zašto su otpuštali ZAPOSLENE i neke stvari su BIZARNE
Foto: Profimedia

neverovatno

DOBROG RADNIKA JE TEŠKO NAĆI, ALI OVI SU PRETERALI: Šefovi otkrili RAZLOGE zašto su otpuštali ZAPOSLENE i neke stvari su BIZARNE

Zanimljivosti -

Mnogo puta se može čuti kako je dobrog radnika teško pronaći.

Ta izreka najverovatnije nije nastala bez razloga, a tome svedoče i priče poslodavaca na Reditu koji su podelili sa svetom neke veoma bizarne razloge zbog kojih su svojim radnicima morali da daju otkaz.

radnici
foto: Profimedia

1. "Jedna od mojih medicinskih sestara jurila je drugu hodnikom sa skalpelom u ruci i vikala najglasnije što je mogla: "Iseći ću te, kur*o!'"

2. "Radnik me nazvao i rekao da je bolestan nešto pre početka njegove smene u restoranu, a zatim se ipak pojavio, ali potpuno pijan, i to u vreme najveće gužve u restoranu. Nije baš pametan tip."

3. "Glupan je ukrao novčanicu od sto dolara iz blagajne na kraju svoje prve samostalne smene."

4. "U strugari je radio tip koji je, nakon dva prva sata koja je proveo u firmi, viljuškarom digao svoj auto, stao ispod njega i gledao što mu to škripi dok vozi."

5. "Imali smo tipa koji je zaspao za svojim radnim stolom sa upaljenom cigaretom u ruci, u kancelariji otvorenog tipa. To je bilo pre šest ili sedam godina pa pušenje već odavno nije bilo dozvoljeno u javnim prostorima, a pogotovo ne u poslovnoj zgradi. Prvi put kad je to uradio nije dobio otkaz, nego tek drugi put!"

radnici
foto: Profimedia

6. "Morao sam dati otkaz dostavljaču pice jer je drugom dostavljaču pretio nožem za rezanje pice. Razlog je taj što je drugi dostavljač gej, a ovom prvom se ne sviđa njegov dekadentni životni stil, rekao je."

7. "Maltretirao je doslovno sve ljude na poslu na seksualnoj, rasnoj i religioznoj osnovi. Iz ljudskih resursa su ga branili dok su moji ljudi odlazili uplakani i davali otkaz."

8. "Imali smo radnika u prodavnici koji bi došao na početku smene, prijavio se i otišao. Zatim bi došao na kraj smene i odjavio se."

9. "Vikanje raznih uvreda i psovki kroz razglas kola hitne pomoći na jako prometnoj raskrsnici donelo mi je pritužbe koje su stizale i mesec dana nakon incidenta."

radnici
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Reddit)

Bonus video:

04:28

SPEKTAKL U KONTRA ŠOUU: Dreg kraljice ODUŠEVILE Teodoru, pa je iskritikovale: Moraš da NAUČIŠ da igraš u štiklama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track