DEVOJKA (30) NIJE ONO ZA ŠTA SE PREDSTAVLJA: Ima 53 godine i uopšte nije ŽENSKO, a fanovi znaju ISTINU i to im ne smeta! (FOTO)
Foto: Profimedia

ne verujte očima

DEVOJKA (30) NIJE ONO ZA ŠTA SE PREDSTAVLJA: Ima 53 godine i uopšte nije ŽENSKO, a fanovi znaju ISTINU i to im ne smeta! (FOTO)

Zanimljivosti -

Gotovo ništa nije ono što zapravo jeste na internetu ovih dana, a ovaj muškarac (53) koji se na društvenim mrežama predstavlja kao žena u dvadesetim godinama savršen je dokaz za to.

Ako ste upoznati sa aplikacijom "FaceApp", verovatno već znate za njegovu opciju promene pola, koja vam omogućava da vidite kako biste izgledali kao osoba suprotnog pola. Sve je u dobroj zabavi, ali jedan japanski obožavalac aplikacije uspeo je da stvori prilično impresivno praćenje na društvenim mrežama transformišući se u atraktivnu mladu devojku realističnog izgleda.

Ovaj muškarac, koji sebe opisuje kao "zavisnika od FaceAppa", slobodno vreme provodi praveći selfije, uređujući ih i postavljajući ih na svoje profile na društvenim mrežama.

Za razliku od pedesetogodišnjaka koji je bio aktuelan prošlog meseca i koji se godinama predstavljao kao mlada, atraktivna devojka uz pomoć FaceAppa, a da to nikome nije rekao, glavni junak ove priče zapravo je sve to rekao svojim pratiocima da koristi tehnologiju da bi drastično promenio svoj izgled.

Čovek koristi tehnologiju montaže da bi drastično promenio svoj izgled.

"Ja sam ujak u pedesetim godinama koji obično radi od kuće", napisao je čovek na Instagramu. "Zavisan sam od FaceApp i kačim selfi fotografije koje su simpatično obrađene."

Uprkos čovekovoj otvorenosti, kada su početkom ovog meseca neke od njegovih fotografija postale viralne na japanskim društvenim mrežama, ljudi nisu mogli da veruju šta njihove oči vide. Neki su se izjavili da im se gadi, dok su drugi pohvalili čovekove veštine i strpljenje u otkrivanju svih podešavanja na "FaceApp" da bi postigli ovaj stepen realizma.

Od čudnih ujaka koji koriste napredne aplikacije za pametne telefone da bi u potpunosti promenili izgled, do digitalnih voditelja vesti sa realističnim izgledom i digitalnih vesti koje generišu računari, jednostavno više ne možete da verujete svojim očima na mreži.

Zavisnik od "FaceApp" počeo je da postavlja fotografije na Instagram prošlog leta, a trenutno tamo ima preko 13.000 pratilaca, plus još 7.100 na Tvitteru.

(Kurir.rs/A.M./Odditycentral)

Bonus video:

03:25

Pogledajte ujed čoveka na psu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track