ŽENE, TRAŽITE MUŽEVE MEĐU OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Vole do KOSKE i bez zadrške, pružaju mnogo PAŽNJE i nikad vas ne bi IZNEVERILI!
Foto: Profimedia

astrologija

ŽENE, TRAŽITE MUŽEVE MEĐU OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Vole do KOSKE i bez zadrške, pružaju mnogo PAŽNJE i nikad vas ne bi IZNEVERILI!

Zanimljivosti -

Kako biste pronašli savršenog partnera, možda odgovore treba da potražite u zvezdama.

Astrologija dosta govori o osobinama, a otkriva i koji znakovi posebno uživaju u ulozi supruga.

par, ljubav, veza, tetovaže
foto: Profimedia

1. Bik

Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu da održi srećnom i voljenom. Uvek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cene. Uz njih ćete se uvek osećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Uvek će biti tu za vas i vodiće brigu o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.

bik
foto: Profimedia

2. Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima mnogo, čak i previše razumevanja. Svojoj boljoj polovini vole da se dive i vole da je obasipaju pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj mnogo poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

horoskop, lav
foto: Profimedia

3. Rak

Oni su porodični ljudi i obožavaju da provode vreme sa svojom boljom polovinom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kada su u braku, beskrajno vole. Najviše vole da iskazuju ljubav i da provode vreme sa partnerkom čineći je srećnom i voljenom. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihova životna saputnica bude srećna.

rak
foto: Profimedia

4. Riba

Ovaj horoskopski znak voli da ugodi i da usreći druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učiniće sve da njihova supruga bude srećna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Voljenima vole da budu uteha i rame za plakanje.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./PinkVilla)

Bonus video:

04:22

ĐOLE ĐOGANI ZA KURIR O IZGLEDU, LUNINOJ TRUDNOĆI I PRIČAMA DA JE NEVERAN: Radim stvari koje mi se dopadaju, nisam prevario Vesnu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track