NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: Ako želite odličan i stabilan BRAK, izaberite ovaj znak ZODIJAKA, a STRELAC i OVAN nisu baš za te vode
Foto: Profimedia

astrologija

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: Ako želite odličan i stabilan BRAK, izaberite ovaj znak ZODIJAKA, a STRELAC i OVAN nisu baš za te vode

Zanimljivosti -

U početku veze ili braka uvek se ponašamo najbolje što možemo.

Uostalom, treba dugo vremena da nekoga zaista i upoznamo. Ono što bi u početku mogla biti slatka partnerova navika, sa vremenom može postati najgora osobina koju partner može imati. Međutim, ono što zaista uništava brak je sukob ličnosti, a toliko toga zavisi i od našeg horoskopskog znaka.

U nastavku saznajte kakve su supruge žene Zodijaka, od najbolje do najmanje dobre.

zena, zubi
foto: profimedia

1. Rak

Ako tražite lojalnost i dobre, stabilne temelje, supruga rođena u znaku Raka idealna je za vas. Žene u znaku Raka vole porodični život i zaista vole biti u braku. Oženiti ženu Raka znači oženiti nekoga ko je posvećen zajednici i ko vas nikad neće lagati. Ima sličnu ličnost kao i vuk: ostaje sa jednim partnerom ceo život. Njene namere su dobre i ona je jedna od najboljih horoskopskih supruga.

2. Ribe

Žene u znaku Ribe izuzetno su nadarene za davanje ljubavi i ne štede ni na čemu jer žele biti sigurne da ste vi srećni. Vrlo su draga i kreativna bića. Iako Ribe često menjaju raspoloženja, ako ih shvatite, otkrićete osobu prepunu neizmerne lepote i razumevanja. Žene Ribe su odane i inteligentne.

3. Vaga

Ovo je znak Zodijaka u kom su rođeni najlepši ljudi. A to vredi dvostruko za žene. Vage su dinamični mislioci i imaju na umu dugoročne ciljeve koji će vas nadahnuti i uzbuditi. Žena Vaga nikad vas neće varati jer ono šta želi dobija ljubaznošću, a ne manipulativnim sredstvima. Žene Vage vole seks i romantiku i spremne su eksperimentisati.

žena, Kompjuter, telefon
foto: Profimedia

4. Bik

Iako ćete se često naći u ljubavnim raspravama sa svojom partnerkom u znaku Bika, otkrićete da ovakvi sukobi zapravo mogu uticati na brak na vrlo pozitivan način. Žene u Biku vrlo su inteligentne, tako da njima nije sve u fizičkom izgledu; morate ih zaintrigirati svojim umom kao i svojim telom. Ova žena je čvrsta i odana te neverovatna majka.

5. Vodolija

Žena Vodolija je snažna i nezavisna i ugodna životna partnerka. Jedino na šta zaista morate pripaziti je dosada, jer ona ne može i neće tolerisati dosadu u vezi. Te su dame jako pametne, pa ćete ih u tome morati pratiti. Međutim, ako ste na istoj talasnoj dužinii, biti životni partner ženi u Vodolijijedna je od najboljih stvari koja vam se mogla dogoditi.

6. Jarac

Voditi domćinstvo, ići na posao i odgajati decu je težak zadatak, ali žena u Jarcu može sve to plus održavati srećan brak. Kad se oženite ženom Jarcem, sve će ići po redu, prema rasporedu i na vreme. Ona je vrlo organizovana žena i iako je đavolica u krevetu, pravi je računovođa u kući.

kafić, torba, tašna, žena, salata, posao, pauza
foto: Profimedia

7. Blizanci

Žena Blizanac najviše voli i pruža najviše podrške. Dok se, naravno, njeni interesi ne promene. Žena u Blizancima je prava lepotica, kreativna je i pružiće vam veliku odanost i naklonost. No, ona je uistinu pravi predstavnik Blizanaca, pa vam se možda na kraju neće svideti "njena druga strana".

8. Škorpija

Ovo i nije toliko strašan izbor jer će supruga u Škorpiji sigurno izvući ono najbolje iz vas. Morate, međutim, imati snažnu narav, jer će ova žena od vas tražiti više nego što biste joj mogli dati. Ipak, njena tendencija da visoko postavi lestvicu vam može dati nešto čemu se možete radovati. Naime, ona će vam pokazati vaš potencijal. Kao seksualni partner ovaj znak je idealan i obožavaćete uzbuđenje koje dolazi u paketu sa ovim znakom.

9. Devica

Devica ima sjajan osećaj za ono što je ispravno i neispravno, i premda to možda kod nje funkcioniše, vi možda nećete moći to ispratiti pa je ponekad najbolje reći: "Da, draga". Ako želite iskoristiti njenu neverovatnu sposobnost da vas voli i obožava onda se morate naviknuti na to da je ona uvek u pravu. Ako želite da vaš brak traje, onda morate znati da je njena uvek poslednja.

žena, emocije
foto: Shutterstock/Vladimir Gjorgiev

10. Lav

Imati ženu Lavicu prava je čast, ali pripazite na promene raspoloženja. Njene promene raspoloženja su svima poznate, a ako ne dobije ono što želi, čuvajte je se. Pripremite se na "uragan" jer ova žena neće podneti ništa manje od onoga šta želi i učiniće sve da to i postigne, sa vama ili bez vas.

11. Ovan

Žene u Ovnu su veličanstvene, lepe i predivne. Vrlo je lako zaljubiti se u ženu Ovna i ona je jako pametna i vrlo samopouzdana i sposobna. Kao supruga neverovatno je odana, ali očekuje "nagradu" za tu odanost, a ako je ne dobije tada će ona biti prva koja će vas ostaviti radi drugog. Vatra koja ovu ženu u Ovnu čini tako strastvenom i prekrasnom upravo je ona vatra koja će vas spaliti ako je razočarate.

12. Strelac

Ako volite nikad ne znati na čemu ste, onda se svakako oženite ženom u Strelcu. Te su žene izvanredne, sve dok rade ono što žele. One žele slobodu više od predanosti, a iako nameravaju biti odane i pažljive u braku, daleko su više zainteresovane za vlastite kreativne planove. Opuštene žene su divni partneri, sve dok se možete baviti njihovom neobičnošću. Ako se možete nositi sa njenom čudnovatošću, bićete u braku koji je blizu savršenstva.

žena, plač
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Your Tango)

Bonus video:

01:02

URAGANKE ĆE SE RASPASTI! Čuveni astrolog izneo šokantno predviđanje, a evo šta će biti razlog RAZLAZA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja