OTIŠLA KOD LEKARA ZBOG PREHLADE, A ONDA SE DESIO BIZARNI ZAPLET: Čistili su joj UŠI i našli nešto NEOČEKIVANO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno

OTIŠLA KOD LEKARA ZBOG PREHLADE, A ONDA SE DESIO BIZARNI ZAPLET: Čistili su joj UŠI i našli nešto NEOČEKIVANO! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Jedna korisnica TikToka po imenu Džordan (26) je na snimku rekla da je otišla kod lekara zbog prehlade, ali je on odlučio da joj očisti uši i pronašao unutra čak četiri mikro cevi.

tiktok, uši
foto: Printscreen/TikTok

Dok joj je ispirao uši, video je da je nešto unutra i brzo su saznali da su to ušni kanali - male plastične cevčice koje se stavljaju u bubnu opnu kod dece sa čestim infekcijama. Te cevčice bi trebalo samo da ispadnu za godinu dana od stavljenja.

"Bilo mi je u uhu 22 godine, od moje četvrte", rekla je devojka u svom videu.

Svoje iskustvo podelila je u videu koji ima skoro milion pregleda i dodala da je vosak iz njenog uha prekrivao te male plastične predmete.

"Kao dete sam stalno imala upale uha, pa su mi lekari ugrađivali cevčice u bubnu opnu, na koje sam davno zaboravila", opisala je ona u video snimku.

tiktok, uši
foto: Printscreen/TikTok

"O Bože, nadam se da mi moje nisu u ušima, imao sam tri para, dakle šest komada", prokomentarisao je jedan od pratilaca i to je zabrinulo mnoge druge Tiktokere.

Jedna pratilac rekao je da je i sam nedavno našao cevčice u uhu, kada je pregledao uši mikro kamerom zbog izazova na TikToku.

"Imam 27 godina, a oni su mi ih stavili kada sam imao 18 godina", rekao je, a bilo je i onih koji su morali ove male komadiće plastike hirurški da uklone nakon godina "ležanja" u uhu.

@dogs_over_ppl

##greenscreen At least it wasn't a bug. I had no idea it was possible to hear this well ? I'm 26 for reference

♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song - Tiktok Remix - Tik tok

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

Bonus video:

00:37

BOBO, PRASE JE PROFESIONALNIJE OD TEBE! Miloš Biković objavio URNEBESNI video sa snimanja FILMA i svi su prasnuli u SMEH! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track