STAVILA KAMERE U SPAVAĆU SOBU: Podstanarka snimila stanodavca kako joj ulazi u stan dok je na odmoru, NAJEŽILA SE šta je radio
Foto: Printscreen/Tik Tok

strašno

STAVILA KAMERE U SPAVAĆU SOBU: Podstanarka snimila stanodavca kako joj ulazi u stan dok je na odmoru, NAJEŽILA SE šta je radio

Zanimljivosti -

Učiteljica i podstanarka Tiša Maklod postavila je nadzorne kamere u spavaćoj sobi i dnevnom boravku kako bi videla što rade njene mačke kada je nema, ali i kako bi imala dokaze ako joj neko provali u stan.

Kada je nakon putovanja pregledala snimke, imala je šta da vidi. Naime, njen stanodavac, koji nije znao za kamere, a znajući da neće biti u stanju, ulazio je u stan. Kao da to nije bilo dovoljno, mirisao je njenu posteljinu.

Vratio je jastuk i pokrivač na mesto, a baš kada se pošao prema izlazu, naišla je prijateljica podstanarke koja se trebalo da brine o njenim mačkama.

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! ##creepy ##landlordsfromhell ##pt1 ##foryoupage ##canada????

♬ Oh No - Kreepa

Vlasnik stana navodno je prijateljici rekao kako je došao da nahrani mačke, a učiteljica tvrdi kako mu nije dala dopuštenje da ulazi u stan dok ona nije tu.

Devojka je snimke objavila na Tiktoku i otkrila da je stanodavca prijavila policiji jer je nekoliko puta ulazio u stan dok je nije bilo. Dodala je i kako će se odseliti prvom prilikom, piše Unilad.

@tyishamacleod

I did contact police and I will be pressing charges!. Did I mention!? He went in my place multiple times while I was away! ?Like for pt3 #foryoupage

♬ original sound - Tyisha Macleod

kurir.rs

Bonus video:

01:56

LOPOVI I PROVALNICI NAJVIŠE VREBAJU DOK STE NA ODMORU: Stručnjaci savetuju kako najbolje da zaštitite dom tokom leta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja