SVI SE PLAŠE UDARA RETROGRADNOG MERKURA! DO 20. oktobra NIKAKO ne radite ove stvari, POKAJAĆETE SE
Foto: Profimedia

astrolog upozorava

SVI SE PLAŠE UDARA RETROGRADNOG MERKURA! DO 20. oktobra NIKAKO ne radite ove stvari, POKAJAĆETE SE

Zanimljivosti -

Retrogradni Merkur je najomraženiji astrološki aspekt, svi strahuju kakve će nevolje da izazove, a astrolog Dušan Veličković otkrio je šta možemo da očekujemo od ove planete u narednom periodu.

„On dovodi do toga da gledamo stvari i ne vidimo ih, da zaboravimo, da previdimo, da stalno nešto jurimo i tražimo. I zato tu imamo to nerazumevanje. Retrogradni Merkur još nije počeo, ali on tu stoji, biće…“, kaže astrolog i napominje da će ovaj apsekt početi tek za nedelju dana, ali pre toga Merkur stoji umestu.

Šta to znači? Da do polovine, pa čak i do 20. oktobra nije dobro vreme da se potpisuju ugovori, da se donose važne odluke, započinju veliki poslovi jer ćemo posle samo zbog toga da se kajemo.“

Merkur, Horoskop
foto: Profimedia

Astrolog napominje da mnogo veći problem pravi Mars.

„Mars je planeta problema, svađa, akcije, ludila… Kada je ova planeta u znaku Vage, a Vaga vlada brakom, može da se očekuje da će biti pojačani porodični problemi. U ovom periodu je najbolje da se možda pravite da nešto ne vidite ili ne čujete“, savetuje astrolog i otkriva najbolji način da se zaštitimo od negativnog urticaja određenih aspekata.

„Sve te planete su u nama, Mars nas tera na ‘gluposti’. Šta da radimo? Jednostavno da ‘povučemo ručnu’. Da ne ‘čačkamo’, da ne provociramo…“, savetuje Veličković.

Astrolog je napomenuo i ko nikada ne bi trebalo da se zadužuje i uzima kredit.

„Nije svima suđeno da se obogate od tuđih para, od kredita. Ljudi koji imaju Saturna u drugoj kući ili Saturna u Biku, ja bih savetovao da nikad u životu ne uzimaju kredit, jer to je karma i njima se jednostavno ne da. Kad je reč o novcu od kredita, to je trošenje energije budućnosti“, ističe Veličković za Prvu TV.

Mars
foto: Youtube/Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

08:01

KOLIKO ĆE TRAJATI VEZA MILANA MARIĆA I NJEGOVE 19 GODINA STARIJE DEVOJKE: Astrolog ima NEVEROVATNA predviđanja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja