07:27

POČEO RETROGRADNI MERKUR! Astrolog do detalja objasnio šta NIKAKO ne smemo da radimo, a dao je i svoju prognozu ZA KOSOVO!

dušan veličković

POČEO RETROGRADNI MERKUR! Astrolog do detalja objasnio šta NIKAKO ne smemo da radimo, a dao je i svoju prognozu ZA KOSOVO! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Danas počinje i poslednji retrogradni Merkur u ovoj godini i trajaće do 17. oktobra.

Kažu da ne treba počinjati važne poslove u ovom periodu, jer poređenja radi to je kao kad auto koji u sred vožnje krene u rikverc.

Šta je "Retrogradni Merkur", pitali smo našeg gosta Jutarnjeg programa, astrologa Dušana Veličkovića.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

- Merkur je mala planeta i ona emituje određene radiotalase koje mi primamo kosom. Zato žene više osećaju, jer imaju dugu kosu. Merkur emituje određenu energiju, zbog toga treba sve proveriti dva puta, ne trebamo se "ložiti" na razne priče. Treba ispravljati greške iz prošlosti, ovo pogoduje nekim starim sudskim sporovima npr. Retro planete su nam kao revizori, podvlače crtu i prave reviziju stvari. Mene najviše brine Mars u vagi, koji predstavlja nasilje u porodici. Merkur kada krene retrogradno, on najmanje 3 dana stoji u jednom mestu. Prve pozitivne promene možemo očekivati oko 1. novembra. Ne treba potpisivati predbračne ugovore sad. Ubeđen sam da će za mesec dana sve biti mnogo bistrije. Moj savet je da nikako ne idemo na prvu loptu - rekao je Veličković.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

Astrolog Veličković se dotakao i Kosova.

- Ovaj sukob na Kosovu ima momenat eskalacije, za 24 časa može da se desi svašta, Vučić je bio vrlo tolerantan što se tiče tog roka koji je dao. Oni su se razigrali dole, nemaju mira. Danas je u Prištini Edi Rama, prvo ga niko nije zvao a drugo došao je za vreme retrogradnog Merkura. Kurti je bolestan, eto to su te stvari koje planete kažu - oštar je bio Dušan Veličković.

A pitali smo i našu najpoznatiju doktorku Nadu Macuru šta očekuje od retrogradnog Merkura.

01:33

Nada Macura o retrogradnom Merkuru

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:06

ŠOK PREDVIĐANJE NUMEROLOGA ZA 2022. GODINU! Ako ste mislili da je 2021. loša, evo šta nas tek čeka u sledećoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track