PUN MESEC 20. OKTOBRA UTICAĆE NA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Udar energije će biti veoma JAK, a evo šta ih sve očekuje
Foto: Profimedia

astrologija

PUN MESEC 20. OKTOBRA UTICAĆE NA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA: Udar energije će biti veoma JAK, a evo šta ih sve očekuje

Zanimljivosti -

Pun Mesec u znaku Ovna osvaja našu energiju i sudbinu od 20. oktobra - moguće je da ćemo u vazduhu osetiti pasivnu agresiju. U nama će se boriti agresija i želja za mirom.

pun mesec, mesecina, Beograd, Beograd nocu
foto: Zorana Jevtić

Ovo je period u mesecu kada smo izuzetno impulsivni. Moramo se suočiti sa određenim strahovima kako bismo ih osvestili i oslobodili se tog tereta. Astrolozi ističu da će pun Mesec najviše uticati na sledeća 3 horoskopska znaka i da će se njima sudbina najviše promeniti piše Sensa.

OVAN

Ovnovi, ovih dana vas čeka adrenalinska vožnja. Pun Mesec može ozbiljno uticati na vašu samosvest, pa je moguće da ćemo se suočiti sa nekim izazovima i frustracijama. Biće potrevno da usporite i prihvatite neke kompromise, tek tada ćete moći da napredujete. Sada se učite kako da budete strpljivi - trenutno kao da život blokira vašu slobodnu volju i dovodi vas u situacije koje ne želite. Međutim, tu je važna lekcija iz koje treba da izvučete pouke. Šta je to što vas uznemirava, suočite se sa tim i odbacite ga. Uklonite napetost kroz sport, šetnju ili pisanje.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

VAGA

Pun Mesec podstiče Vage da prepoznaju probleme sa kojim se suočavaju na polju ljubavi i partnerstva. Biće potrebno povezati sopstvene unutrašnje sukobe sa spoljnim problemima. Iako ste izuzetno diplomatski i ne želite da stvarate sukobe i nemire, pun Mesec će vas ipak moći navesti da to učinite sa namerom da zauzmete za sebe. Sada izvlačite probleme ispod tepiha i želite da ih rešite. Ovo je dobar put, jer da ste ih još uvek skrivali, oni bi se samo gomilali. Oni koji prođu ovaj test, biće još bliži i usmereniji jedno na drugo.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

JARAC

Kako biste smanjili negativan uticaj punog Meseca, važno je da napravite balasn između ljubavi posla. Možda ćete se osećati nekako zaglavljeno tokom ovog punog Meseca, očekuje vas unutrašnja borba želja, potreba i ambicija. Pokušajte da poslušate glas srca koje vam poručuje - ljubav u vama je najvrednija. Odvojite malo više vremena za sebe, boravite u tišini, opustite se i sredite svoje misli. Iako će suočavanje sa sobom u fazi punog Meseca u Ovnu možda biti napeto, nakon razgovora sa sobom mnoge stvari vam mogu postati jasnije.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:56

CRNA SVADBA IMALA 19 VERZIJA SCENARIJA Nova serija predstavljena u Kinoteci, a na male ekrane se vraća jedan veliki glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track