SRBI REKLI ZA KOJE PARE BI ODMAH DALI OTKAZ: Evo koliko im treba za CRNE DANE, a sa ovoliko bi PREŽIVELI! Odgovori IZNENADILI!
Foto: Profimedia

zanimljivo

SRBI REKLI ZA KOJE PARE BI ODMAH DALI OTKAZ: Evo koliko im treba za CRNE DANE, a sa ovoliko bi PREŽIVELI! Odgovori IZNENADILI!

Zanimljivosti -

Sugurno ste barem jednom pomislili - da mi sad padne ovaj novac, dao bih / dala bih otkaz i živeo / živela kao car do kraja života. Kad je po sredi sanjaranje o novcu, pitanje se samo postavlja - Koliko vam je novca potrebno da date otkaz i da živite kako god želite do kraja života?

I dok moji prijatelji najčešće pominju dobitak na Lotou i kako bi milione potrošili, uvek im je na listi prioriteta da sve prijatelje privatnim avionom odvedu na luksuzno letovanje, tek kasnije dolaze na red ulaganja, nekretnine i lično viđenje hedonizma tj. kako bi se novac trošio i na šta.

novac, pare
foto: Profimedia

Želeći da dobijem odgovor na veoma jednostavno pitanje, zamolio sam kolege da mi kažu koliko novca ima je potrebno da napuste posao i nastave život sa dobijenim novcem.

Aleksandra

Čekaj, prvo mi treba kalkulator. Izračunala sam 320.000 evra. Plan je da sredim vikendicu i izdajem, 50.000 evra za nepredviđene troškove, 2.000 evra mesečno i 50.000 evra za crne dane.

Tanja

A, pa ovi ostali su rekli manje novca jer nemaju svoj stan. Tako da će meni biti potrebno 500.000 evra. Za stan i onda ovo ostalo ćemo da ulažemo.

Stevica

Napomena: Stevica je prvo rekao milion evra, ali se predomislio i spustio na 700.000 evra.

Želim da kupim veliku kuću na moru ili trosoban stan.

kuća na plaži
foto: Profimedia

Marica

Sa 200.000 evra bih se snašla.

Nina

Treba mi 200.000 da kupim tri stana da izdajem i živim na selu.

Kristina

Kako misliš da ne radim? Pa, ne bih mogla. Nema tih para da ostavim posao.

Aleksandra

Pa, ako maštamo onda 10.000.000. Otvorim neki azil za mačke i mačkarim. Ovo ostalo trošim i ne mislim do kraja života.

Ana

Recimo 600.000 evra da kupim jedan stan u Splitu, jedan u Beogradu i oba renoviram. Posle dve godine bih otvorila neki kafić i putovala.

I na kraju isto pitanje pitamo i vas - Koliko novca treba da dobijete, pa da napustite posao i nastavite da živite po svojim pravilima?

keš, novac, evri
foto: Profimedia

Kurir.rs/Milorad Milovanović/žena.rs

Bonus video:

01:35

SINDI PROGOVORILA O SESTRI! Nakon priče da je završila u Lazi OTKRILA CELU ISTINU: 99 odsto NIJE TAČNO! LJUDI SU ZLI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track