POMRAČENJE SUNCA 4. DECEMBRA OVAKO ĆE UTICATI NA VAŠ HOROSKOP: Jedni će zablistati kao zvezde, drugima će se prošlost POVAMPIRITI
Foto: Profimedia

astrologija

POMRAČENJE SUNCA 4. DECEMBRA OVAKO ĆE UTICATI NA VAŠ HOROSKOP: Jedni će zablistati kao zvezde, drugima će se prošlost POVAMPIRITI

Zanimljivosti -

Već u prvoj nedelji decembra suočavamo se sa snažanom energijom koju donosi pomračenje Sunca koje će se dogoditi 4. decembra u vatrenom znaku Strelca. Iako se događa istovremeno kada i mlad Mesec, moguće je da ćete osetiti kako se neko poglavlje života završava.

horoskop, zodiak
foto: Profimedia, Shutterstock/Sofia Zhuravetc

Mlad Mesec će dodatno pojačati energiju pomračenja, pa ćete morati malo dublje da zaronite u svoje emocije, priznate istinu o svom biću i pokrenete inicijativu za velike promene. Taj avanturistički duh je uvećan činjenicom da se mlad Mesec i pomračenje dešavaju u slobodoumnom, smelom, otvorenom Strelcu kojim vlada Jupiter. To znači da možete očekivati promene, traženje istine i znanja, putovanja i transformaciju sistema vrednosti piše Sensa.

Jedan od glavnih aspekata koji se događa tokom pomračenja jeste konjukcija Sunca i Merkura, planete komunikacije i tehnologije. Podstiče nas da budemo puni samopouzdanja, da posmatramo život umom i uspostavimo moćnu komunikaciju. Moguće je da ćemo mnoge stvari gledati kroz logiku, ali pod ovom energijom stvari mogu i biti pomalo zbunjujuće.

planeta, planete, sunce
foto: Profimedia

Kada se Sunce i Mesec poravnjaju u ovakvom eksplozivnom znaku kakav je Strelac, možemo očekivati i iznenadne emocionalne promene i potrebe za avanturom. Iako pomračenje nije dobro za manifestaciju, važno je da se malo vratite nazad i razmislite o stvarima koje ste postigli, kao i greškama iz kojih ste nešto naučili.

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi pomračenje Sunca i mlad Mesec 4. decembra 2021. godine.

Strelac
foto: Profimedia

Ovan

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu devetu kuću avanture, poželećete da napravite iskorak da biste se oslobodili bilo kakvih ograničenja za koja osećate da su vas sputavala u poslu i u životu.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu osmu kuću emocionalnih veza. Bićete podstaknuti da se zauzmete za ono što vam je važno. Posvećujete se ljubavi i dobijate podršku zvezda u vašim najintimnijim odnosima.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu sedmu kuću partnerstva, vreme je da pomirite svoje lične težnje i okolnosti. Moguće je da vas očekuje velika promena u odnosu sa bliskim prijateljem, poslovnim partnerom – ili jednostavno izmena vaše vizije koju imate o odnosima.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak

Sunce i Mesec su u vašoj šestoj kući zdravlja, pa je idealno vreme da napravite smele promene u svakodnevnom životu i rutini. Ovo bi vam moglo doneti više ravnoteže i negovati vaše blagostanje.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu petu kuću romantike i samoizražavanja, izazivajući vas da iskoristite svoju kreativnost. Novi projakti vam donose radost i zadovoljstvo.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Devica je u vašoj četvrtoj kući porodice, mlad Mesec i pomračenje Sunca vas podstiču na vaše temelje i stare emocionalne rane. Moraćete da se suočite sa prošlosti i izlečite je kako biste lakše prihvatili budućnost.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga

Pošto ovaj mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu treću kuću komunikacije, mogući su izazovi na polju porodičnih odnosa. Možda ćete takođe doživeti dramatičan porast apetita, pa kontrolišite unos hrane.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji padaju u vašu drugu kuću prihoda, taj osećaj da ne dobijate zasluženo priznanje i nagrade na poslu mogao bi da dostigne nivo. Razmišljate kako da se napravite promenu, ali vas strah sputava.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Sa mladim Mesecom i pomračenjem Sunca koji se dešavaju u vašem znaku, ovo može biti intenzivna, ali osnažujuća prilika da suzite fokus na cilj. Ako budete verni sebi i posvetite se isključivo istini, moguće je da ćete ostvariti željeni uspeh.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac

Mlad Mesec i pomračenje Sunca padaju u vašu dvanaestu kuću duhovnosti, podstičući vas da se prilagodite svojim snovima i intuiciji više nego inače, jer bi oni mogli biti moćno oruđe za kreiranje budućnosti

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija

Sunce i Mesec ulaze u vašu jedanaestu kuću umrežavanja. Upoznaćete neke nove ljude, radićete sa novim kolegama. Mogao bi i da se promeni osećaj povezanosti. U odnosima možete ostvariti napredak u vašim dugoročnim željama.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe

Ovaj mlad Mesec i pomračenje Sunca su u vašoj desetoj kući karijere, bićete spremni da ostvarite svoje profesionalne težnje na hrabar i novi način. Prihvatite svetlu energiju i zablistaćete.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Sensa)

Bonus video:

03:21

NATA REDOVNO IDE KOD PSIHIJATRA! Otkrila šta joj je rekao zato što 3 godine NEMA PARTNERA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track