KORISNICI MREŽA EPIZODU SIMPSONOVIH IZ '98. UPOREDILI S NAPADOM RUSIJE NA UKRAJINU: Pogledajte ovaj kadar, oglasio se i producent
Foto: Printskrin: Tviter

NIJE IM PRVI PUT

KORISNICI MREŽA EPIZODU SIMPSONOVIH IZ '98. UPOREDILI S NAPADOM RUSIJE NA UKRAJINU: Pogledajte ovaj kadar, oglasio se i producent

Zanimljivosti -

Kultni Simpsonovi više puta su u svojim epizodama predstavljali događaje i situacije koji su se podudarali s kasnijim događajima i prilikama, a korisnici društvenih mreža sada tvrde da jedna epizoda ove serije podseća i na rusku invaziju na Ukrajinu.

Naime, nedugo nakon tragičnog sleda događaja u Ukrajini, korisnici Tvitera su uporedili ovu situaciju s epizodom Simpsonovih iz 1998. godibne, pod nazivom "Simpson Tide".

0638597791, Simpsonovi
foto: 20thCentFox / Everett / Profimedia

U njoj Homer slučajno ispaljuje kapetana podmornice u ruske vode tokom vojne vežbe, što je podstaklo tek obnovljeni Sovjetski Savez da rasporedi trupe i tenkove na ulice, i odmah oživi Berlinski zid.

Zabrinjavajuće paralele potvrdio je i producent serije Al Džin na Tviteru.

Simpsonovi
foto: Printskrin: Tviter

- Mrzim o tome da pričam, ali rođen sam 1961. godine, tako da sam 30 godina života proživeo sa Sovjetskim Savezom.

Za mene je ovo nažalost više norma nego predviđanje. Samo smo mislili da će stvari krenuti loše - objasnio je Džin u intervjuu za "Hollywood Reporter".

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:34

SRPSKI DIPLOMATA OTKRIO NA ČIJOJ STRANI TREBA DA BUDE SRBIJA Rusija i Ukrajina su nam prijateljske zemlje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track