Najnovije vesti

DEJAN IMA 20 GODINA I ZARAĐUJE VIŠE OD MILION DOLARA GODIŠNJE: Nosi ROLEKS, vozi PORŠE, a evo čime se bavi i kako ga je krenulo!
Foto: Printscreen/Instagram

MLADI PREDUZETNIK

DEJAN IMA 20 GODINA I ZARAĐUJE VIŠE OD MILION DOLARA GODIŠNJE: Nosi ROLEKS, vozi PORŠE, a evo čime se bavi i kako ga je krenulo!

Zanimljivosti

Kad god se pomenu jutjuberi ili vlogeri jedno od prvih pitanja je - da li je moguće da oni toliko mnogo zarađuju. Na našim prostorima ih ima mnogo i sve ih je više, a jedan od najuspešnijih, ali možda ne i najpoznatijih kod nas je Dejan Nikolić, koji od Jutjuba zarađuje milione.

Umetničko ime mu je Dejv Nik, i godinama već koristi koncept automatizacije Jutjuba. Ovim je počeo da se bavi od 2019. godine. Dejan se pojavljuje pred kamerama na tri kanala, poseduje još četiri kanala sa nepoznatim naratorima i 12 sa Jutjub kratkim video snimcima.

Dejan tvrdi da je samo tokom 2021. zaradio 1,4 miliona dolara, a da je u prvih šest meseci ove godine već zaradio milion dolara. Ključ uspeha je, kaže, bio njegov kurs o Jutjub preduzetnišvu koji košta 995 dolara i koji je odgovoran za 70 odsto njegovih prihoda.

"Malo ljudi nije uradilo više od nekoliko miliona godišnje sa Jutjub automatizacijom", rekao je Dejan za Njujork Tajms, prenosi Mondo.

Napomenuo je i to da je jedan broj njegovih učenika na Jutjubu zarađivao pet cifara mesečno.

Dejanovi snimci na Jutjubu ističu novac koji je zaradio i koliko njegovu gledaoci mogu da očekuju da sami zarade. Na njegovom Instagram profilu se može videti gde sve putuje, kako vozi porše i nosi roleks, ali i o tome kako je izgradio biznis sa Jutjubom. I pored toga, Dejan tvrdi da njegov život nije samo glamurozan.

"Na računaru provodim skoro 15 sati dnevno", rekao je Dejan za Njujork Tajms.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

Crnogorski influenser koji je slomio čeonu kost se oglasio iz bolnice
00:29

Crnogorski influenser koji je slomio čeonu kost se oglasio iz bolnice

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja