SVETLANA U NEVERICI OBJAVILA SNIMAK IZ POPULARNOG LETOVALIŠTA: Ovakav STAMPEDO i GRABEŽ u hotelu još niste videli! Gore mreže!
Foto: Printscreen/Tik Tok

ŠOKANTAN PRIZOR

SVETLANA U NEVERICI OBJAVILA SNIMAK IZ POPULARNOG LETOVALIŠTA: Ovakav STAMPEDO i GRABEŽ u hotelu još niste videli! Gore mreže!

Zanimljivosti -

Čitavo leto slušamo i gledamo rasprave po društvenim mrežama na temu paradajz turizma kod Srba, ali jedan snimak na TikToku dokazuje da ponašanje turista nema veze s tim koje su nacionalnosti, već s elementarnim vaspitanjem, što je vrlo individualna stvar.

Naime, na TikToku je postao viralan snimak Svetlane, turistkinje iz Rusije, koja je odsela u jednom hotelu na Palma de Majorci, gde sve češće idu i srpski turisti.

Svetlana je napravila video koji je za kratko vreme postao hit, s obzirom na to da ga je odgledalo preko 2,6 miliona ljudi.

Na snimku je Svetlana verodostojno prenela trenutak kada horda gostiju hotela tačno u 9 ujutru trči "glavom bez obzira" kako bi zauzeli svoje mesto pored hotelskog bazena.

Kako se kapija bazena otvara tačno u 9 ujutru, gomila turista je čekala kao zapeta puška, te je krenuo stampedo u cilju zauzimanja što boljeg mesta pored bazena.

Komentari na ovaj snimak su mnogobrojni, burni i surovi, a ovo su samo neki od njih: "Kakva gomila paćenika", "Patetično i grozno", "Apsolutni luzeri", "Kako ih nije sramota", "Mene je blam što ovo gledam", "Ovo nije odmor, ovo je noćna mora".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:42

NEMA SUMNJE DA ĆE GRČKA I DOGODINE BITI HIT! Srbi dobili veliku OLAKŠICU, jasno je što svi tamo hrle na letovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track