OTAC MU UBICA, A ON JE ROĐEN KAO ZAVISNIK: Najlepši robijaš proveo 10 godina u zatvoru, sada žene UZDIŠU za njim! (FOTO)
Foto: Profimedia

seksi zatvorenik

OTAC MU UBICA, A ON JE ROĐEN KAO ZAVISNIK: Najlepši robijaš proveo 10 godina u zatvoru, sada žene UZDIŠU za njim! (FOTO)

Zanimljivosti -

Životna priča najlepšeg zatvorenika Džeremija Miksa u jednom trenutku bila je ravna horor filmu, a već u sledećem, sve se izmenilo i promenilo na bolje.

Džeremi Miks
foto: Printscreen Youtube

Da život piše romane dokaz je priča Džeremija Miksa, odnosno "najseksepilnijeg zatvorenika" koji je zahvaljujući mugshot-u koji je procurio na dan njegovog hapšenja, postao internet zvezda.

žena, Džeremi Miks
foto: Facebook

Upravo zahvaljujući toj fotografiji ovaj plavooki lepotan postao je jedan od retkih zatvorenika kom su se vrata šoubiznis sveta širom otvorila, a da još nije ni izašao iz zatvora.

Zapravo, njegova popularnost rasla je iz dan u dan, te su poslovne ponude opstale i dve godine kasnije kada je konačno pušten na slobodu, i krenuo da gradi manekensku karijeru dugim koracima.

Džeremi koji danas ima 38 godina, osim što može da se pohvali titulom "najseksi zatvorenika na svetu", konačno živi život o kom je ranije mogao samo da mašta.

Ima slavu i bogatstvo, okušao se i u glumi, ali i pored svih dobrih stvari, neke senke prošlosti i dalje ga ne napuštaju. U jednom od intervjua pre nekoliko godina, otvorio je dušu i opisao mučne trenutke svoje životne priče:

"Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam se za zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je", prisetio se Miks.

Nakon ovog zločina njegov otac je dobio doživotnu zatvorsku kaznu, a on je odrastao sa majkom u jezivim uslovima.

"Odrastati u takvom okruženju bilo je veoma teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dečak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam brzo da odrastem, počnem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo", ispričao je on.

Već sa 15 godina napustio je porodični dom i živeo je na ulici - iste godine pucali su njega pet puta, a samo pukom srećom je preživeo! Ubrzo je završio u popravnom domu, a odatle ga je izvukla starija sestra koja ga je zakonski usvojila.

No, on je nastavio stranputicom - pljačkao je, bavio se narkoticima i bio je član ulične bande, a u zatvoru je proveo više od deset godina u nekoliko navrata. Ipak, hapšenje koje se odigralo 2014. zbog neovlašćenog posedovanja oružja trajno je promenilo stvari.

0338186886, Džeremi Miks
foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Fotografija iz policijske stanice postala je viralna, a moć Interneta opet se pokazala na delu pretvoriviši Džeremiju u senzaciju.

"Jedino što me spasilo je bio sudija koji mi je tad smanjio kaznu sa 6 godina na 27 meseci. Rekao mi je da iskoristim mogućnost koja mi se pružila. Pomogao mi je na toliko načina", priznao je ovaj lepotan, koji je u narednim mesecima postao toliko tražen maneken da je nosio revije na Nedeljama mode i bio zaštitno lice brojnih luksuznih brendova.

1 / 19 Foto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

No, izlazak iz anonimnosti pratila je i činjenica da je odjednom njegov privatni život postao dostupan svima - tako su u medijima završile i njegove fotografije sa mladom naslednicom Kloi Grin, što je bio svojevrstan skandal s obzirom da je bio u braku i imao sina.

Džeremi Miks, maneken, robijaš
foto: Profimedia

No, ljubav sa Kloi, ćerkom britanskog milijardera Filipa Grina, je pobedila, a on je ostavio suprugu... Par je bio zajedno do prošle godine, dobili su i dete, no ubrzo nakon porođaja su okončali romansu, navodno zbog njenih preljuba.

Danas nije poznato da li je Džeremi uplovio u novu vezu, a ono čemu je najviše posvećen je glumačka karijera.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track