KOMŠIJINA OGRADA JE PREŠLA U MOJE DVORIŠTE, NIJE HTEO DA JE POMERI: Evo brutalne osvete, a komšija može samo NEMO da posmatra!
Foto: Printscreen TikTok

uradi sam

KOMŠIJINA OGRADA JE PREŠLA U MOJE DVORIŠTE, NIJE HTEO DA JE POMERI: Evo brutalne osvete, a komšija može samo NEMO da posmatra!

Zanimljivosti -

Video koji se brzinom svetlosti delio na društvenim mrežama, snimio je momak koji je polako bušilicom skidao deo po deo komšijine ograde.

Frustrirani momak za kratak period postao viralan na Tiktoku, nakon što je snimio video reakcije na komšijinu odluku da postavi ogradu koja prolazi i kroz njegovo dvorište.

- Ograda mojih komšija ide preko mog dvorišta, zamolio sam ih da je pomere, a pošto su odbili, odlučio sam sam da je premestim...- zaključio je momak.

@unbewreathable My neighbors fence is on our property…we’ve asked them to partner with us to correct it…they refused…so here we are! #letsbeneighborly ♬ Oh No - Kreepa

- Ne razumete, ako dopustite komšijama da ograde vašu nekretninu, ona postaje njihovo vlasništvo... - komentarisao je jedan.

Drugi su ipak bili drugačijeg mišljenja, te ovo prepisali sitničarenju.

- Uh kako volim kad su ljudi sitničari - dodao je drugi.

- Ja sam postavila ogradu u svom dvorištu kako treba, pa su se košije svejedno žalile jer im "zaklanja pogled" - zaključila je jedna od komentatora.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:17

ČEKA NAS NEIZVESNA ZIMA: Stanić iz PKS o inflaciji u Srbiji ZBOG OVOGA SU CENE PROIZVODA NEPREDVIDIVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track