MOMAK ZAPROSIO DEVOJKU NA UTAKMICI, ALI ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Pamtiće ovu šamarčinu dokle god bude ŽIV! (ANKETA, VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

uh

MOMAK ZAPROSIO DEVOJKU NA UTAKMICI, ALI ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU: Pamtiće ovu šamarčinu dokle god bude ŽIV! (ANKETA, VIDEO)

Zanimljivosti -

Dobar deo žena i devojaka mašta o idealnoj prosidbi i svaka od njih je priželjkuje.

Nekima je želja da to bude mala i intimna prošnja, neke bi volele da bude grandiozno, a ima i onih koje bi volele da se to desi na sportskoj utakmici. Svakako, ima i onih žena koje bi volele da se to desi gde god bile, ali to nije tema ove priče.

Bejzbol, bejzbol
foto: Profimedia

Elem, na TikTok nalogu pod imenom Canadianpartylife pojavio se snimak sa bejzbol utakmice u Torontu gde je momak zaprosio devojku. Sve bi bilo super, ali...

Njih dvoje su su ljubili, on je klekao, otvorio kutijicu, devojka se oduševila i taman da pristane, kada je videla da je on izvadio lizalicu u obliku prstena. Tada je poludela, opsovala dečka i polila ga vodom ili sokom iz čaše koju je držala u ruci.

Publika na stadionu Toronto Blue Jays-a je na trenutak pomislila da prisustvuje romantičnoj sceni, čak se čuo i oduševljeni žamor, ali, avaj, prisustvovali su šamaranju i polivanju. Snimak tu prestaje, a komentari ispod su bili razni.

Neki su podržavali curu jer su smatrali da je ponižena pred tolikim ljudima, drugi su je napadali da je ludača i da je bolje što nije pristala, pisali su da devojka ne ume da se šali, a ima i onih koji su rekli da su ipak ostali zajedno posle svega. Bilo kako bilo, jedna prosidba nije protkela baš po planu.

Šta vi mislite?

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:22

PROFESORA NEDIĆA SVI ZNAMO SA UTAKMICA, A NIKO NE ZNA ČIME SE SVE BAVI! Vezujemo ga za Ligu šampiona, on je mnogo više od sudije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track