DOKTORKA IZ SRBIJE NAPRAVILA HAOS U BRAZILU! Mreže gore dok ona zeza na internetu! Okačila našu zastavu u salu: Idemo braćo SRBI!
Foto: Printscreen

hit!

DOKTORKA IZ SRBIJE NAPRAVILA HAOS U BRAZILU! Mreže gore dok ona zeza na internetu! Okačila našu zastavu u salu: Idemo braćo SRBI!

Zanimljivosti -

Groznica svetskog prvenstva širi se celim svetom, a u Srbiji i dijaspori izražena je danas jače nego ikad zbog utakmice Srbija-Brazil koja počinje za nešto više od sat vremena.

Na društvenoj mreži TikTok osvanuo je pred utakmicu jedan snimak koji je zapalio mreže. Doktorka Tamara Redža, koja je poreklom iz Srbije, a radi u bolnici u Brazilu, pokazala je svojim pratiocima kako je danas otišla na posao.

Ona je u jednom snimku pokazala da joj u ormariću sa stvarima, stoji majica na kojoj piše "Srbija", a u ogledalu se snimila kako se ogrnula srpskom zastavom. U opisu video snimka napisala je samo:

- Idemo braćo Srbi.

Snimak je izazvao pravi "bum" na mrežama, pa je dosta ljudi iz Srbije i komentarisalo."Najjača žena na svetu", "Tamara, ti si pravi ambasador Srbije", "Bravo lutko", "Uuu, hrabro!"

Tamara je ubrzo objavila još jedan snimak na kome se vidi, da je istu zastavu koju je nosila, okačila u operacionu salu. Napisala je:

- Pitaju me da li sam spremna za utakmicu, ja im kažem: 'Spremna da pobedimo!'

@drtamararedza Kaže da želi da postane poznata u Srbiji jer su tamo svi visoki i lepi ?????❤️?? #???? #srbijabrazil #mixedcouplelife #srbijatiktok #plasticnihirurg ♬ som original - Dr Tamara Redža

Ovaj snimak je takođe pokupio dosta simpatija. Tamara je inače poreklom iz Srbije, a u Brazilu radi kao plastični hirurg. Ona se udala za mladića iz Brazila, koji takođe radi kao doktor u bolnici.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:24

U KATARU SE BRUTALNO KRŠE LJUDSKA PRAVA! Dirtektor beograd prajda: U izgradnji kompleksa za mudijal POGINULO JE 6.000 RADNIKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track