Najnovije vesti

ZA 5 ZNAKOVA ĆE 2023. GODINA BITI NAJBOLJA! Biće para, poslovnih uspeha, ljubavi: Ove pripadnike zodijaka očekuje VELIKA SREĆA!
Foto: Shutterstock

BLAGO NJIMA

ZA 5 ZNAKOVA ĆE 2023. GODINA BITI NAJBOLJA! Biće para, poslovnih uspeha, ljubavi: Ove pripadnike zodijaka očekuje VELIKA SREĆA!

Zanimljivosti

Godišnji horoskop za 2023. otkriva koji će to znakovi imati najviše sreće u narednoj godini. Astrolozi najavljuju da će naredna godina biti izuzetno teška za mnoge, ali ovih pet znakova će iskoristiti svaku priliku za uspeh, a zvezde će im u tome svesrdno pomoći.

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Tokom 2023. godine, Saturn, jedna od najkorisnijih planeta u horoskopu koja se nalazi u vašoj desetoj kući, odgovorna je za društveni život, ali i rad. I ovo je jedinstvena godina da napredujete na radnom mestu, da napravite veliki pomak u karijeri. Ako još uvek niste našli posao koji vas inspiriše, ova godina će biti presudna. Glavna stvar je da ne jurite samo za novcem, potrebno vam je nešto više, posao koji će vas podići i koji će koristiti drugima. Inače ćete se brzo razočarati.

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Vi, kao i Bik, imate zeleno svetlo za posao - budite ambiciozni u postavljanju ciljeva koje želite da ostvarite na polju karijere. Osim toga, 2023. je dobra godina za započinjanje sopstvenih biznisa ili da se bavite poslovima koji nisu vezani za neku organizaciju, posebno ako o tome već dugo razmišljate. Ali budite oprezni u izboru partnera ako planirate posao, a dobro i procenite poslodavce. Važno je da budete precizni u dogovorima i sve imate napismeno.

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Godišnji horoskop kaže da one Device koje su stabilnim vezama bi mogle da naprave veliki korak u 2023. i uđu u bračne vode. Slobodni imaju sličnu šansu da upoznaju osobu sa kojom će započeti zajednički život. Ovo je trenutak koji su mnogi od vas čekali i sada vam Univerzum, u obliku Jupitera koji se nalazi u kući veza, pruža ovu priliku. Ali, pazite! Ne žurite, nemojte da pravite "gluposti" i ne pokušavajte da se ponašate drugačije zbog svog voljenog. Jednog dana će istina i vaša prava priroda izaći na videlo, i veza će vam se urušiti.

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

U 2023. možete da kupite stan ili se preselite na bolju lokaciju i poboljšate svoje životne uslove. Na to ukazuje Rahu u četvrtoj kući vašeg horoskopa, koja je odgovorna za udobnost doma. Kako da povećate šanse da vam se ova želja ostvari? Zamislite gde biste želeli da živite, odnosno zapišite kakva je kuća, odnosno stan vaših snova. Obavezno koristite sadašnje ili prošlo vreme kao da se već dogodilo.

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Vaša planeta zaštitnik Jupiter će do 22. aprila biti u najvažnijoj kući vašeg horoskopa - prvoj kući, koja je odgovorna za ličnost, način na koji se predstavljate, zdravlje. To znači da je ovo sjajno vreme da se postanete otvoreniji, da isprobate nove stvari, postignete ono što želite. A posle 22. aprila Jupiter će se useliti u isto tako lepu drugu kuću vašeg horoskopa, koja je odgovorna za novac - ovo je trenutak kada će se vaša finansijska situacija prilično popraviti.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop za 28.11.2022.
02:32

Kurir dnevni horoskop za 28.11.2022.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja