ŠTA MUŠKARCA ČINI SEKSUALNO PRIVLAČNIM? Žene otkrile da je fizički izgled najmanje bitan, a ovo se smatra POSEBNO PRIVLAČNIM
Foto: Profimedia

možda niste znali

ŠTA MUŠKARCA ČINI SEKSUALNO PRIVLAČNIM? Žene otkrile da je fizički izgled najmanje bitan, a ovo se smatra POSEBNO PRIVLAČNIM

Zanimljivosti -

Ne postoji univerzalni odgovor na pitanje koji tip muškaraca je najprivljačniji ženama. Ako uzmemo u obzir da su ukusi različiti čini se da žene privlače muškarci koji su kompetentni, efikasni, oni koje mogu da poštuju, pa čak i da se ugledaju na njih.

Mnogi muškarci nemaju pojma šta ih čini seksipilnim kod žena, a najčešće pitanje koje postavljaju je kako da se ponovo učine seksualno privlačnim za svoje lepše polovine. Studije koje su sprovedene na ženama su pokazale da fizički izgled daleko od presudnog faktora da im budete privlačni.

Koja je tajna u vezi izgleda?

teretana
foto: Profimedia

Ne postoji univerzalni tip tela koji je seksi ženama, tako da je svađa oko boje kose ili sličnog besmislena, jer se o ukusima ne raspravlja. Jedan izuzetak od ovoga koji je vrlo čest je da žene koje su fizički spremne i aktivne odbacuju fizički neaktivni tipovi muževa kao i oni sa viškom kilograma.

Muškarac koji ide u teretanu je seksi ženama?

Pa, ponekad, iako neke žene smatraju da su momci opsednuti svojom figurom neprivlačni. Sve u svemu, čini se da je ključna varijabla biti aktivan i proaktivan. Ako na njegov odlazak u teretanu gledate kao na dokaz njegove motivacije, nagona i posvećenosti fizičkoj kondiciji i zdravlju, verovatno ćete ga smatrati seksi. Ako na to gledate kao na način da izađete iz ranog jutarnjeg čuvanja dece... pa, to nije seksi, to je potcenjivanje.

vežbanje, teretana
foto: Profimedia

Žene generalno privlače muškarci koji izgledaju kompetentni, efikasni u obavljanju poslova, oni koje mogu da poštuju, pa čak i da se ugledaju na njih.

Nažalost za mnoge muškarce, ovo je prilično visoka letvica ovih dana. Sociološki gledano, kada se od žena nije očekivalo da se obrazuju ili zarađuju mnogo novca i kada su bile tretirane više kao deca, na primer u Americi sredinom 20. veka, ženama je bilo mnogo lakše da se ugledaju na prilično prosečne muškarce.

Nije sve u izgledu, ima nečega i u glavi

Dame žele muškarce koji će ih impresionirati i koji su u nekim stvarima bolji od njih, priznali to ili ne. Neki od uobičajenih komplimenata koje možete čuti od žena koje seksualno privlače njihovi muževi uključuju - marljive, ambiciozne, motivisane, "mogu sve da popravim“, "najpametnija osoba koju poznajem“, poznavanje tema koje žena ne zna mnogo o ali smatra smislenim i važnim, i 'sve je uradio sam bez pomoći',...

Knjiga, Čitanje
foto: Profimedia

Žene koje ne privlače njihovi muževi često se smatraju lenjim, detinjastim i pasivnim. U osnovi, žene žele muškarca kojeg poštuju, a poštovanje vodi do privlačnosti.

Niko ne voli mamine sinove

Samopouzdanje je privlačno ženama, ali uz upozorenje da za većinu žena arogancija nije seksi u dugoj vezi. Ako je muž siguran u svoje sposobnosti na poslu, kod kuće ili u krevetu, to je sjajno i seksi, ali ako je arogantan ili misli da zna šta vam treba ili želite bolje od vas, onda njegov seksualni privlačnost opada. Slično, narcisi nisu seksi većini žena nakon tinejdžerskih godina.

Budite emotivni i otvoreni

Dame žele muškarca koji je u kontaktu sa svojim emocijama i koji može i želi da izrazi koliko je voli. Kada muškarac ne priča mnogo o svojim osećanjima, teško je povezati se i osećati bilo kakvu strast prema njemu. Imajte na umu da to ne znači reći svojoj ženi koliko želite da imate seks sa njom, iako će mnoge žene to voleti u pravom okruženju. To znači da joj kažete koliko vam je važna, koliko i zašto je volite i koliko ste srećni što ste sa njom. Ako ona nije baš verbalna osoba, onda ćete želeti da joj to pokažete na njenom ljubavnom jeziku. Pokloni, kvalitetno vreme - šta god da je.

par, veza, tuga
foto: Profimedia

Budite otvoreni i susretljivi i emocionalno velikodušni.

Ovo je još jedan način da budete proaktivni, a žene vole da budu proaktivne.

Dobri ljubavnici su uvek u modi

U krevetu, mnoge žene smatraju da su muškarci koji preuzimaju odgovornost seksi. Većina žena koje se osećaju kao da su direktorke svog doma ne žele da budu direktorke spavaće sobe. Naravno, ako je žena dominantnija u krevetu, to ćete već znati, jer će se po definiciji više tako ponašati...

Savet za muškarce je da nastave da povećavaju nivo dominacije u krevetu dok se ne pojave pritužbe. Često može postati malo ekstremnije nego što bi muškarac ikada predvideo da će ona uživati.

seks
foto: Shutterstock

Ako žena ne želi da kaže šta voli, pokušajte da joj pošaljete poruku tokom dana ili je pitajte kada je najviše uzbuđena i nesputana tokom seksa. To bi trebalo da bude očigledno, ali žena koja ne uživa u seksu sa vama neće vas smatrati privlačnim ni van spavaće sobe, tako da je od presudnog značaja da se muškarci potrude oko svojih partnerki.

Negovani muškarci su seksi

Kada kažemo negovane muškarce ne mislimo na one koji su uvek ispeglani i sa savršenom frizurom, već na one koji brinu o svojoj ličnoj higijeni. Ne biste imali pojma koliko puta žene su žene istakle kako je loša higijena njihovih partnera užasna i odvratna. Muškarci koji ne mirišu, ne peru zube, imaju staru i otrcanu odeću i koji se ne tuširaju svaki dan neće biti seksi većini žena, šta većini neće biti seksi nikome.

saveti, zdravlje, trikovi, pranje zuba
foto: Shutterstock

Kao žena, pomislili biste da bi to bilo očigledno i zato biste mu mogli zameriti što to nije uradio, ali mnogi muškarci zaista nemaju pojma koliko je bukvalno odvratna njihova higijena za njihove žene i kakav je to seksualni nedostatak.

Briga o deci i obavljanje kućnih poslova

Tužna istina je da pranje gomile suđa ili čitanje priča za laku noć ne čini muškarce seksi. Ove stvari, međutim, čine da se žena oseća voljenom i srećnom, što je može motivisati da ima seks. Ako ste odlučni, radite stvari po kući ili provodite vreme sa decom sami bez ičijeg prigovaranja, preuzmete zadatke, disciplinujete ih, onda bi ženi ovo moglo biti privlačno. Deca su zajednička odgovornost, kao i kuća.

otac, ćerka, otac i ćerka
foto: Shutterstock

Čini se da ovo ima više veze sa motivacijom čoveka koji obavlja stvari. Dakle, muškarac koji pere sudove zato što ste to tražili i misli da bi mogao povaliti nije seksi.

A gde je pažnja?

Dakle, ako masirate ženina leđa, držite je za ruku, operete joj kosu pod tušem, donesete joj doručak u krevet, donesete joj dodatno ćebe kada joj je hladno ili šta god da je njena fizička potreba, onda će vas ona povezati sa pozitivnim fizičkim osećanja. i biće spremniji za seks. Ovo baš i ne razmišlja o vama kao o zgodnom tipu, ali može proizvesti isti rezultat, piše IourTango.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:30

Ovo su razlozi zbog kojih se deca oduzimaju od bioloških roditelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track