ASTRO PROGNOZA ZA APRIL: Pluton u Vodoliji donosi velike promene, Škorpije na životnoj PREKRETNICI, a oni će doživeti PROMENU!
Foto: Shutterstock

astrologija

ASTRO PROGNOZA ZA APRIL: Pluton u Vodoliji donosi velike promene, Škorpije na životnoj PREKRETNICI, a oni će doživeti PROMENU!

Zanimljivosti -

Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu, ušla je 7. marta u Ribe, a Mars je napustio Blizance nakon sedam meseci. Pluton, planeta koja se najsporije kreće u Sunčevom sistemu, nalazi se u Vodoliji gde će se zadržati do 19. januara 2044. godine, što će biti više nego dovoljno vreme da donese sveobuhvatne promene.

Pluton u Vodoliji doneće revolucionarne, masovne promene, a možemo da očekujemo i tehnološke inovacije.

Pluton, astrologija, horoskop
foto: Profimedia

OVAN

Posao - Marsov ulazak u Raka nakon sedam meseci pomerio je vaš fokus ka nekretninama ili možda ka porodičnom biznisu. Ukoliko planirate neku kupoprodaju kuće ili stana, onda bi to moglo da se dogodi u aprilu. U poslovnom smislu će vam biti najvažnije da ostvarite bolju zaradu. Biće i rizičnih transakcija.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Ljubav - Venera iza 10. apila ulazi u Blizance, pa će biti flerta preko poruka ali i zanimljivih obećanja. Sunce u aspektu sa Jupiterom pojedinim Ovnovima može da donese proširenje porodice ili odluku o braku. Ovo je vaš mesec, pa ga mudro iskoristite jer Jupiter već u maju napušta vaš znak, pa treba da imate u vidu da je uticaj planeta pozitivan.

BIK

Posao – Venera u vašem znaku ukazuje na ispravnu inicijativu na radnom mestu. Ona može da vam omogući da radite nešto što više odgovara vašem temperamentu, a da ne bude dosadno. Poslovnih ponuda će biti, a Mars u Raku donosi vam bolju komunikaciju sa saradnicima. Imaćete ideje koje su daleko ispred vremena u kojem trenutno živite. Plutonov ulatak u Vodoliju će doneti inovacije na radnom mestu, a nove tehnologije će imati ključnu ulogu u vašoj karijeri.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Ljubav – Venera vam donosi zanimljiva dešavanja u ljubavi. Bićet flerta, ali i zanimljivih susreta. Uz to, Mars u Raku popravlja komunikaciju, pa ćete emotivnije reagovati na osobe koje vam se dopadaju. Pred vama je mesec u kojem ćete biti spremniji da razgovarate o svojim emocijama. Mogućnost kraćeg putovanja sa osobom koja vam se dopada.

BLIZANCI

Posao – Mars u Raku donosi vam priliku za bolje plaćen posao tokom aprila meseca. Naglašeno dvanaesto polje može da vam donese posao u nekoj organizaciji zatvorenog tipa, ali će vam to baš i biti primamljivo. Oslobodili ste se velikog pritiska sa posla koji je trajao sedam meseci, a sada imate priliku da radite stvari kako vama više odgovaraju. Ono čega treba da se pazite tokom aprila jesu tajni neprijatelji, odnosno osobe koje vam rade iza leđa. Dolazi do velikih promena kada je u pitanju vaše profesionalno usmerenje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Ljubav – Iz prijateljstva se u aprilu rađa i ljubav. Prijateljska osnova će vam biti najvažnija u ljubavi, a Venerin ulazak u vaš znak donosi uzbuđenja na ljubavnom planu iza 10. aprila. Ukoliko ste mislili da vam je u ljubavi dosadno, budite uvereni da će vas april iznenaditi. Zbog Venere u vašem znaku ćete biti veoma privlačni za osobe suprotnog pola.

RAK

Posao – Ulazak Marsa u vaš znak donosi vam veliku energiju i fokus ka ciljevima, tako da u aprilu za vas nema nemogućih misija. Bićete vođa projekta koji vam je važan na poslu, a ambicije u karijeri će vas terati da se trudite sve više. Ovo je lep mesec za ostvarivanje ličnih ciljeva, tako da očekujte pomak, odnosno sve ono na čemu ste vredno radili poslednjih sedam meseci konačno ima priliku da se realizuje.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Ljubav – Venera će prvih deset dana aprila biti u Biku, pa ćete raditi na poboljšanju odnosa i garancijama u ljubavi. Međutim, kako će Venera veći deo aprila da provede u Blizancima, probudiće se u vama želja za tajnim vezama i privlačiće vas osobe koje su na neki način nedostupne. Nije isključeno da ćete ostvariti tajnu komunikaciju sa osobom koja je na neki način zauzeta ili ne može javno da se eksponira.

LAV

Posao – Mesec april treba da iskoristite za putovanja. Ne samo putovanja, nego i saradnju sa inostranim firmama ili usavršavanje oblasti koju radite. Nije isključeno da treba da naučite nešto dodatno o poslu koju vam je bitan. Biće novih pregovora oko visine zarade na radnom mestu. Preko prijatelja ćete od sredine aprila čuti za novu poslovnu mogućnost.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Ljubav – Saturn u Ribama sve više vas navodi na razmišljanje o osećanjima koje ste duboko zakopali. Sve ono što je bilo potisnuto godinama konačno isplivava na površinu. Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja ćete imati zanimljivo poznanstvo. Privlačiće vas osobe koje su komunikativne i druželjubive. Idealan je period godina za daleka putovanja, a promena ambijenta bi mogla da bude odlična za vas. Pluton u Vodoliji promeniće vas odnos prema bliskosti, pa ćete na drugačiji način početi da doživljavate ljubav.

DEVICA

Posao – Saturn u Ribama počeo je polako, ali sigurno da menja vašu rutinu na poslu. Zbog toga možete lako da menjate način rada ili možda radno vreme, kako biste u intervalu od naredne dve i po godine promenili poslovne navike. Pred vama je mesec koji je odličan za putovanja ali i konatkte sa firmama koje nisu iz vašeg grada. Venera u Bliznacima od sredine apila ukazuje na više kreativnosti na radnom mestu. Imaćete veliku podršku prijatelja na poslu u narednom mesecu.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ljubav – U periodu ste kada morate realno da sagledate vaš odnos sa partnerom. Sigurno je da ćete shvatiti da pojedina očekivanja nisu bila realna. Ukoliko ste u braku, to će da nagovesti preuzimanje odgovronosti za blisku osobu ili suočavanje sa nekim životnim problemom. Emotivno možete lako da se ohladite pod pritiskom Saturna iz Riba.

VAGA

Posao – Mars u Raku donosi vam stresan mesec na radnom mestu. Moraćete da se borite za svoje ciljeve, a imaćete malu količinu energije da sve to ostvarite. Saturn u Ribama na neki način menja vašu poslovnu delatnost, tako da je pred vama mesec velikih promena koje teško mogu da vam padnu. Imaćete priliku za putovanje koje bi vam prijalo i to treba da iskoristite. Mars u desetom polju doneće vam sukobe mišljenja oko toga kako posao treba da se obavlja.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Ljubav – Mars u Raku donosi vam svađe pod pritiskom emocija. Partner će burnije reagovati na pormene u vašem odnosu, a treba da imate u vidu da poslovne probleme ne nosite kući. Vaša voljena osoba verovatno i sama ima probleme na poslu koje joj predstavljaju teret, tako da će komrpomisno rešenje morati da se pronađe. Ukoliko ste slobodni, na poslu će vas privući jedan ambiciozna osoba.

ŠKORPIJA

Posao – Plutonov ulazak u Vodoliju donosi vam neku vrstu životne prekretnice. Bićete u situaciji da birate između dva puta ili posla. Pojedini pripadnici vašeg znaka će sve više razmišljati o selidbi. Period je povoljan za daleka putovanja, a na poslu ćete tokom aprila prolaziti kroz proces velikih promena. Čućete i za novu poslovnu mogućnost. Jedan Bik će vam ponuditi saradnju. Nove tehnologije će sve više imati uticaj na vaš poslovni život.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Ljubav – Venerin ulazak u Bliznace u aprilu donosi vam više strasti u emotivnom odnosima. Imaćete nova poznanstva, ali ćete biti i spremniji da se posvetite nekome ko vam se dopada. Ukoliko ste u braku, može da dođe do promene u odnosu i novih navika koje bi mogle da poboljšaju odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, jedna razvedena osoba će vam privući pažnju.

STRELAC

Posao – Plutonov ulazak u Vodoliju sigurno će u narednim godinama promeniti način na koji komunicirate sa ljudima. Na poslu se mnogo toga dešava i bićete u prilici da birate između više ponuda. Moguće je da nećete moći da se odlučite između poslova. U svakom slučaju sredina aprila će biti izazovna za mnoge Strelčeve jer će doneti momente koji će promeniti vašu budućnost. U drugoj polovini meseca imaćete priliku da promovišete svoje poslovne aktivnosti. Mars u Raku donosi vam povratak energije nakon sedam meseci.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Ljubav – Na poslu se nalazi osoba koja je zainteresovana za vas i to će vam pokazati tako što će se javiti preko interneta. To je neko ko je često na aplikacijama za dopisivanje. Ako ste slobodni, jedan Bik može da vam privuče pažnju. Jedna osoba je previše vezana za vas, tako da treba da vodite računa kome poklanjate poverenje.

JARAC

Posao – Mars u Raku vam ne odgovara, pa ćete tokom aprila biti pod pritiskom jer će neko posmatrati vaš rad. Često ćete biti predmet kritika na radnom mestu ili se nećete slagati sa postojećim metodama rada. Na poslu ćete sredinom meseca morati da donesete važnu odluku, a pojedini Jarčevi će iznenada rešiti da promene posao. Moguća je selidba radi posla. Komunikacija koju budete imali biće mnogo važnija nego prethodnih meseci jer su odluke koje budete donosili u narednim mesecima na neki način sudbonosne.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Ljubav – Mars u sedmom polju uslovljava tenzije sa voljenom osobom. Partner će burno reagovati na sve što mu ne dogovara, tako da može biti rasprava. Planete u Biku će vam doneti nova poznanstva na mestima javnog tipa, ali i potrebu da se više zabavljate. Vaš društveni život će postati bogatiji tokom aprila meseca. Slobodni Jarčevi mogu da se zaljube u Bika ili Raka.

VODOLIJA

Posao – Ulazak Plutona u vaš znak donosi vam kompletnu transformaciju, koja će se ponajviše odnositi na posao. Mnoge Vodolije će u inetrvalu od narednih nekoliko godina potpuno da promene smernicu svoje karijere. Pluton će boraviti u Vodoliji do 2044. godine, što će biti dovoljno vremena da promene budu sveobuhvatne. Mars u Raku ukazuje na dinamičniji mesec na radnom mestu u kojem će vaša inicijativa biti ključna. Pred vama su i novi pregovori i završavanje papirologije.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Ljubav – Sunce u Ovnu donosi puno reči tokom aprila, ali i više prilika za zabavljanje od sredine meseca. Ukoliko ste mislili da vam je monoton emotivni život, to će brzo da se promeni. Dopašće vam se inicijativa jedne osobe da se što pre sretnete i ostvarite kontakt. Slobodnim Vodolijama će prijati društvo Blizanaca, ali i Ovnova. Ukoliko ste u braku, povoljan je trenutak za proširenje porodice

RIBE

Posao – Mars u Raku u aspektu sa Saturnom iz vašeg znaka donosi vam dešavanja na poslu koja su pravedna, pa možete da očekujete da ostvarite neki cilj koji ste zaslužili. Sa Saturnom sada sve više ide po sudbini, pa se energija koju ste ulagali godinama konačno vrednuje kako biste dobili ono što vam pripada. Merkur u Biku ukazuje na novo poslovno partnerstvo, ali i učenje novih stvari i prihvatanje ideja koje mogu da unaprede poslovanje. Finansijski ne treba da brinete i imate priliku da dobijete veliko novac dokle god je Jupiter u Ovnu, a to je do 16. maja piše Informer.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Ljubav – Merkur u trećem polju ukazuje da se jedna mlađa osoba nalazi u vašem okruženju. Ta osoba će na sve načine pokušavati bolje da se upozna sa nama. Merkur u Biku podrazumeva i dublju komunikaciju sa osobama koje vam se dopadaju, ali i prilike za zajednička, kraća putovanja. Pluton u Vodoliji će u vama probuditi skrivene želje i potrebu da više razmišljate o svojim potrebama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track