BEZ PLASTIČNIH OPERACIJA, DO GRLA ZAKOPČANE, A KAO BOGINJE LEPE: Evo kako su izgledale žene u bivšoj Jugi 70-tih! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/retro_beograd

NESTVARNO LEPE

BEZ PLASTIČNIH OPERACIJA, DO GRLA ZAKOPČANE, A KAO BOGINJE LEPE: Evo kako su izgledale žene u bivšoj Jugi 70-tih! (FOTO)

Zanimljivosti -

Fotografija koja je osvanula na Facebook stranici "Nostalgija" izazvala je lavinu komentara i žal za nekim drugim vremenima. Mnogi su komentarisali žene Jugoslavije - koje su tada bile prirodne i prave dame.

Tokom 70-ih godina estetske korekcije nisu ni postojale, a dame su svejedno plenile lepotom i harizmom.

Na slici koja je izazvala reakcije mogli smo da vidimo mlade žene koje nasmejane poziraju u modnim komadima koji su i danas izrazito moderni. Posebno se izdvajaju cipele koji su potpuni hit ove sezone.

Ali, kako to biva, standardi lepote su se promenili te su tako danas mnogo drugačiji. I mnogi korisnici društvenih mreža složili su se da danas dosta toga gubi svaki smisao i ruše autentičnost.

"Prirodno lepe i ženstvene devojke", "Baš su brile prelepe u odnosu na današnje", "Izgledale su mnogo lepše i prirodnije od današnjih devojaka koje nose "makiranu" i veoma skupu odeću", "Ovo je lepota", "Nekako mi se čini da su mnogo bolje izgledale i lepše nego ove današnje", samo su neki od komentara koji su se našli ispod fotografije.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

05:46

TITOVA JUGOSLAVIJA ZAMALO POSTALA ČLANICA NATO! Sve je krenulo od toga kad je Broz Staljinu rekao NE, 1948. godina bila KLJUČNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track