ŽEDNA PUTNICA NIJE HTELA DA PLATI 350 DINARA ZA VODU U AVIONU: Dosetila se sjajnog trika, na mrežama joj aplaudiraju! VIDEO
Ilustracija, Foto: Printscreen YT

koja fora!

ŽEDNA PUTNICA NIJE HTELA DA PLATI 350 DINARA ZA VODU U AVIONU: Dosetila se sjajnog trika, na mrežama joj aplaudiraju! VIDEO

Zanimljivosti -

Putovanja avionom često mogu da budu neprijatna, ali i prepuna iznenađenja, a jedno od njih svakako su cene hrane i pića na letu.

Zbog toga je jedna žedna putnica smislila inovativan plan kako bi izbegla troškove plaćanja vode, a snimak je postao viralan prikupivši gotovo 630 hiljade pregleda na TikToku.

voda, avion
foto: Printscreen/TokTok

"Bila sam žedna, ali nisam htela da platim tri evra za vodu", objasnila je u videu pokazavši čašicu s ledom koju je pustila da se otopi pre nego što ju je popila.

"Nema razloga zašto voda mora da bude tako skupa", dodala je u opisu.

Naravno, nije trebalo dugo da tiktokeri krenu da komentirišu njen trik.

@rachealxk No cause why does water have to be so expensive? #fyp #holiday #ryanair #travel #europe ♬ Hit em Up - 2Pac

"Plaćanje čaše vode na bilo kom letu trebalo bi biti ilegalno ili zdravstveni rizik", napisao je jedan tiktoker.

Drugi je komentirao kako je reč o dugotrajnom procesu, ističući hladnije temperature na letu: "Treba više vremena da se led otopi jer je u avionu uvek jako hladno."

U međuvremenu, javio se tiktoker koji tvrdi da istu stvar radi u noćnim izlascima. "Učinio sam to u klubu kad su mi pokušali naplatiti vodu iz slavine", napisao je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:32

Vasiljev: Neizdrživ je psihofizički napor na ovim avionima !

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track