(FOTO) HALJINA IZ SNOVA: Jedne noći sanjala je bombone, a one su je sada dovele do pravog bogatstva
Foto: Facebook/screenshot

Veoma originalno

(FOTO) HALJINA IZ SNOVA: Jedne noći sanjala je bombone, a one su je sada dovele do pravog bogatstva

Zanimljivosti -
Sara Luiz Brajan, koja je sanjala haljinu napravljenu od bombona, sada uživa u raskošu, a uskoro će zaraditi i svoj prvi milion.

Pre samo 12 meseci, bivša kozmetičarka (27), i njeno dvoje dece, oslanjali su se na ljubaznost svojih prijatelja, koji su im pomagali da zadrže krov nad glavom.

Skittles dress to make MILLIONAIRE of former homeless mum! http://dlvr.it/Kv6srQ

Posted by HitBirmingham on Sunday, March 27, 2016

A onda je napravila haljinu od 3.000 bombona. Slika haljine postala je viralna na društvenim mrežama, a gotovo sve alternativne modne kompanije, koje odećom snabdevaju poznate poput Kim Kardašijan, poželele su da se dočepaju njenog originalnog proizvoda.

The creative idea is out there somewhere. A mother of two who was homeless just a year ago is now close to making her...

Posted by KICX 106 on Monday, March 28, 2016

Sve je počelo kao ideja jedne noći dok je Sara ležala u krevetu i razmišljala kako da poboljša svoj i život svoje dece. A onda, gotovo iz sna, došla joj je zamisao da od bombona napravi haljinu.

To je bio momenat koji joj je zauvek promenio život.

We all loved having Skittles back in the days and let's accept that many of us still enjoy this, at least I do....

Posted by Metronome on Tuesday, March 29, 2016

Odmah je počela sa kreacijom. Svaki dan radila je po šest sati, a za kompletan proizvod bilo joj je potrebno 145 kesica šarenolikih slatkiša, 90 tuba lepka i 180 sati rada.

"Ova ideja došla mi je gotovo iz sna. To je bio 'eureka' momenat za mene. Skočila sam iz kreveta i proverila na Guglu da već ne postoji. Pomislila sam da bi ovakva haljina savršeno pristajala Ledi Gagi. Uložila sam dosta truda", rekla je Sara.

Zahvaljujući snu Sara sada ima svoju dizajnersku liniju.

(Birmingham mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja