(FOTO) OD UMORA ZASPAO NA AUTOBUSKOJ STANICI: Iz sna ga trgnulo nešto što će pamtiti čitavog života
Foto: Profimedia

Bizarno iskustvo

(FOTO) OD UMORA ZASPAO NA AUTOBUSKOJ STANICI: Iz sna ga trgnulo nešto što će pamtiti čitavog života

Zanimljivosti -
Stiv Guld imao je veoma bizarno iskustvo, on je umoran zaspao na autobuskoj stanici, a probudila ga je lisica koja ga je "nežno" vukla za nogavicu.

"Bukvalno sam se onesvestio od umora. Kada sam se posle sat vremena probudio i pogledao dole, video sam lisicu kako žvaće moje pantalone. Nije čak ni trepnula. Samo me je pogledala kao da je htela da kaže 'šta radim pogrešno?'"

Passed out at a London bus stop. Woke up to this.

Posted by UNILAD on Tuesday, March 15, 2016

Postoje mnoga pitanja koje postavlja Guldova fotografija, a na koja možda nikada nećemo dobiti odgovor. Koje su bile lisičine namere? Šta je prolazilo kroz njenu lukavu glavu u momentu kada je fotografija uslikana? Zašto je Guldova instinktivna reakcija bila da izvadi telefon i fotografiše umesto da pokuša da spase svoju nogu?

Guldova misteriozna prijateljica nije se dugo zadržala, ubrzo nakon fotografisanja, sa još jednom lisicom otišla je na drugi kraj grada. Možda je cela ova situacija šala koju samo lisice razumeju ili možda neka vrsta lisičje ceremonije.

"Ni u jednom trenutku nije pokušala da me ugrize. Kao da je vukla pantalone kako bi me naterala da krenem sa njom", ispričao je Guld.

(Mashable)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track