PRONAĐENA OGRLICA SA TITANIKA KRIJE POTRESNU LJUBAVNU PRIČU: Samo jedno od njih dvoje je preživelo!
Foto: Printskrin/Jutjub

Gora od one na filmu

PRONAĐENA OGRLICA SA TITANIKA KRIJE POTRESNU LJUBAVNU PRIČU: Samo jedno od njih dvoje je preživelo!

Zanimljivosti -

Nedavno je na dnu okeana pronađena ogrlica, tačnije medaljon, koja je pripadala jednoj od putnica sa Titanika, koja je u nesreći izgubila muža. Žetoni za kockanje, medaljon i lisice su samo neki od predmeta koji su pronađeni u koferu koji je pripadao putnici prve klase Virdžiniji Esteli Mekdovel Klark i njenom suprugu Valteru Mileru Klarku.

Njihovi predmeti biće izloženi na izložbi u Luksor hotelu i kazinu u Las Vegasu povodom 105. godišnjice od potonuća broda. Klarkovi su bila na medenom mesecu u Evropi, pa su odlučili da rezervišu putovanje na Titaniku kako bi došli kući ranije, da bi prisustvovali rođendanu svog dvogodišnjeg sina, ističe Aleksandra Klingelhofer, potpredsednica ove izložbe.

"Preživela je samo Virdžinija, ali nažalost Valter nije", rekla je ona.

Virdžinija je kasnije izjavila da je osetila kada je brod udario u ledeni breg. Njen muž je igrao pokeru u salonu, a ona je odmah dotrčala do njega i rekla mu da smatra da nešto nije u redu. Volter je prekinuo igru i pomogao je svojoj ženi da uđe u čamac za spasavanje.

Foto: Printskrin/Jutjub
Foto: Printskrin/Jutjub

"Čamci za spasavanje nisu bili puni. Bilo je dosta prostora, tako da je bilo mesta i za Valtera da su se stvari odigrale drugačije", rekla je Aleksandra. Ističe da kada pronađu neke predmete uvek žele da ih povežu sa potencijalnim putnicima.

"Proverili smo zapise i nije bilo puno putnika sa inicijalima V.K., pa smo utvrdili da je pripadao Virdžiniji koja je bila udata za Valtera Klarka iz Los Anđelesa", tvrdi ona.

Valter i Virdžinija su se upoznali u Montani u detinjstvu, a on se kasnije vratio i oženio je.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ko kaže da PRAVA LjUBAV u svetu slavnih ne postoji? Ovih 5 parova odolelo je svim izazovima (VIDEO)

(usatoday)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track