TAJNA POVEZANOST IZMEĐU NOVČANIKA I BOGATSTVA: Kada ga kupujete, pazite na OVIH 6 stvari!
Foto: Profimedia

Bitno je da ga često otvarate

TAJNA POVEZANOST IZMEĐU NOVČANIKA I BOGATSTVA: Kada ga kupujete, pazite na OVIH 6 stvari!

Zanimljivosti -

Obično muška populacija ne želi da nosi novčanik i redovno ima finansijske probleme (pa čak i milioneri koji ih ne nose – njima su suđeni neplanirani troškovi).

Kada kupujete novčanik, treba prvo da razmislite. Ne morate ga nositi uvek sa sobom, ali ga koristite kod kuće. U njemu čuvajte deo novca.

Redovno dopunjavajte i uzimajte iz njega. Novčanik može stajati u spavaćoj sobi, ili u radnom stolu. Bitno je da ga imate, da je vaš, i da ga često otvarate.

Koje boje treba da bude?

Za žene: zlatni, ali i crveno zlatni (crveno – vatra, zlatno – metal; Vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato).

Za muškarce: smeđi sa zlatnim detaljem (smeđe – zemlja – stabilnost, zlatno – metal; Zemlja stvara metal = stalni prihodi).

Jeste li ga sami kupili?

Pravilo je da ga uvek sami sebi kupite, jer ne znate kakvu sudbinu, karmu i energiju po pitanju finansija ima osoba koja vam je kupila novčanik, i drugo – da li vam ga je dotična osoba poklonila praznog?

Jesu li novčanice lepo složene?

Ako novčanice nisu lepo složene, onda je nered i blokiranost u novčaniku i u energiji vaših finansija, kao i u domu.Nered u novčaniku prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu.

Da li je novčanik pun papira i vizit karti?

U novčaniku nikako ne smete nositi neplaćene, ili čak i plaćene račune, jer će uvek privlačiti energiju plaćanja.Poželjno je nositi odvojen vizitar za papiriće i vizit karte. Jeste li ponosni na svoj novčanik?

Trebate se ponositi svojim novčanikom, jer, ako ga ne volite, nećete ga moći ni napuniti. Kada kupujete novčanik, izaberite tako da baš taj želite.

Koliku svotu novca nosite u njemu?

Metafizička tajna kaže da treba imati malo više u novčaniku od uobičajenog, jer to priziva još veći priliv novca.

atma.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track