Obrok u čaši koji briše naše poroke

Očistite bubrege

Obrok u čaši koji briše naše poroke

Život -
Da li želite da očistite telo od toksina i da pomognete bubrezima da bez opterećenja obavljaju svoj posao? Probajte fini, zdravi i dijetalni obrok u čaši

Zdravlje bubrega je od vitalne važnosti za celokupno stanje organizma, kao i za dugovečnost. Svakodnevni unos hrane i pića može ih znatno opteretiti.

Šta rade bubrezi?

Verovali ili ne bubrezi dnevno profiltriraju oko 200 litara krvi, a sve kako bi iz nje izbacili toksine koji štete našem telu. Oni su ''sofisticirani uređaji'' za obradu koji svakoga dana iz krvi izlučuju oko dva litra otpadnih i nekorisnih materija i viška vode, koja nakon toga postaje mokraća.

Šta šteti bubrezima?

Kada bubrezi postaju preopterećeni toksinima, može doći do bolesti bubrega i bešike, a upravo te toksine unosimo u telo u obliku hrane i pića. Ljudi s najviše rizika za razvoj bubrežnih bolesti su oni s dijabetesom, visokim krvnim pritiskom ili porodičnom istorijom bolesti bubrega.

Šta su najveći neprijatelji bubrega? Životinjski proteini So Genetski modifikovana hrana Veštački zaslađivači Gazirana pića Mlečni proizvodi Kofein- CigareteOBROK U ČAŠI ZA ČIŠĆENJE BUBREGA:Sastojci:- 1/2 očišćenog limuna ili limete- 1 oguljeni kivi- 1/4 šoljice oraha- 1 banana- 1/2 veze svežeg peršuna- 1 čaša vodePriprema:1. Sastojke ubacite u blender, dodajte vodu.2. Sve dobro izblendirajte i poslužite hladno u čašiSavet:Ukoliko želite da obogatite obrok, u napitak još dodajte polovinu očišćenog avokada i šaku mladog spanaća ili kelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track