Najnovije vesti

Obesila se devojčica (12) iz Poljske: Izvini mama, želim da vidim tatu, mnogo mi nedostaje

Tragedija

Obesila se devojčica (12) iz Poljske: Izvini mama, želim da vidim tatu, mnogo mi nedostaje

Zdravlje
Dvanaestogodišnja devojčica izgledala je srećno. Bila je dobra učenica, nije imala probleme u školi, ništa nije govorilo da bi moglo doći do tragedije. Jednu noć majka je krenula da joj pročita priču za laku noć, ali je pronašla njeno mrtvo telo

Marija Kislo, dvanaestogodišnja devojčica iz Poljske izvršila je samoubistvo jer joj je strašno nedostajao otac.

Dvanaestogodišnja devojčica izgledala je srećno. Bila je dobra učenica, nije imala probleme u školi, ništa nije govorilo da bi moglo doći do tragedije. Jednu noć majka je krenula da joj pročita priču za laku noć, ali je pronašla njeno mrtvo telo..

Marija Kislo (12) obesila se u svojoj sobi, a pronašla ju je majka Monika (35) kada je došla da joj pročita priču za laku noć.Pored mladog tela pronašla je poruku: "Draga mama. Molim te, nemoj biti tužna. Tata mi jako nedostaje i želim opet da ga vidim".

Njen otac Arek umro je iznenada 2009. godine usled srčanog udara. Izbezumljena majka Monika jedva je smogla snage da izusti rečenicu.

"Pre pet godina izgubila sam muža, a sada svoju ćerku. Ne znam da li mogu da nastavim dalje, a i ne želim, samo moram zbog sina. Nije izgledalo kao da je nesrećna. Nije imala problem u školi, izgledala je kao srećna devojčica", rekla je nesrećna Monika.

"Nisam imala pojma da joj otac toliko nedostaje, nikad nije govorila o tome." Nakon što je pronašla devojčicu, pozvala je sina Majkla (13) da spuste telo, ali je bilo prekasno.

http://www.youtube.com/watch?v=NmDtWBB5Jww

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...