Najnovije vesti

VELIKA RADOST RODITELJA: Mala Si Džej (1) usvojena kada je bila embrion!

Preslatka životna priča

VELIKA RADOST RODITELJA: Mala Si Džej (1) usvojena kada je bila embrion!

Zdravlje
16:42h
Čarli i Met Divor proveli su osam godina pokušavajući da dobiju potomstvo, pre nego što su čuli za program usvajanja embriona

Mala Si Džej sada ima svega 13 meseci, a već ima veoma uzbudljivu životnu priču. Njeni roditelji su, nakon mnogobrojnih pokušaja da dobiju bebu, bili na ivici da odustanu, kada su čuli za usvajanje embriona. Embriončić koj su dobili razvio se upravo u ovu preslatku devojčicu. Čarli i Met Divor proveli su osam godina pokušavajući da dobiju potomstvo, pre nego što su čuli za program usvajanja embriona. Pokušali su sa tretmanima protiv neplodnosti, a kada to nije uspelo, pokušali su i da usvoje dete. Međutim, to je sve odnelo mnogo novca, a nisu uspeli da ostvare svoju najveći želju.

"Pokušavala sam da odlučim da li mogu jednostavno da svemu tome okrenem leđa. Uložiti toliko novca u nešto, i gledati kako se raspada, to je užasno. Nemate dovoljno nova da ponovo pokušate sa usvajanjem", ispričala je majka.

Tada se desilo nešto što je usto vreme bilo i povod za tugu, i za radost. Metov ujak je umro, a on je bio farmer koji je na svojoj farmi zakopavao korpe sa novcem. Metova porodica ga je pozvala, jer su smatrali da on i njegova žena zaslužuju prvu korpu, kako bi ponovo pokušali sa usvajanjem. Devorovi su odlučili da pokušaju sa usvajanjem embriona, što je malo poznata tehnika koja se tek razvija. Oni su usvojili embrion preko programa "Pahuljica", a bebu je nosila Metova sestra kao surogat majka.

Danas njihova ćerka Si Džej ima 13 meseci, i nikada nije upoznala biološkog oca. Par koji je godinama čeznuo za bebom, sada konačno ima dete.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...