Najnovije vesti

TUŽNA ISPOVEST MEDICINSKE SESTRE: Zbog heroina sam izgubila decu i muža

Zavisnost joj uništila život

TUŽNA ISPOVEST MEDICINSKE SESTRE: Zbog heroina sam izgubila decu i muža

Zdravlje
U početku je krenulo kao bezazlena borba protiv nervoze, ali je Tami ubrzo morala da od pacijenata krade lekove. Izgubila je posao, a kako nije više imala pristup lekovima, okrenula se heroinu, pričala je

Tami je majka dvoje dece i bivša medicinska sestra. Uzimanje tableta protiv bolova pretvorilo se u heroinsku zavisnost. Zbog zavisnosti je izgubila je brak i starateljstvo nad decom.

Ova žena je imala "savršeni američki" život, a onda je zbog stresa na poslu i obaveza oko dece potražila u tabletama protiv bolova. Svoju priču podelila je u emisiji Opre Vinfri "Novo poglavlje".

Sve je počelo sa uzimanjem vikodina. U početku je krenulo kao bezazlena borba protiv nervoze, ali je Tami ubrzo morala da od pacijenata krade lekove. Izgubila je posao, a kako nije više imala pristup lekovima, okrenula se heroinu.

"Svakog dan sam uzimala heroin. To mi je postao posao, puno radno vreme, buđenje, briga oko novca za heroin", ispričala je Tami.

Kako bi nabavila novac, krala je i delove automobila. Njen suprug je zatražio i dobio razvod od nje. Usledila je i bitka za starateljstvo nad decom, koju je izgubila. Njena sestra Kejša svedočila je na sudu, činjenica da je decu morala da zaštiti od njihove majke, bila je za Kejšu zastrašujuća.

"Uništilo mi je to što sam izgubila decu. Na neki način to mi je davalo dozvolu da nastavim sa heroinom. Opravdavala sam sve što sam činila", dodala je Tami. Ona dve godine ne kroisti heroin. Namerava da istraje i vratio svoju decu, svoj život.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...