Zagrepčanka 9 godina kašljala. Uzela propolis i iskašljala crva!

Slali je i kod psihijatra

Zagrepčanka 9 godina kašljala. Uzela propolis i iskašljala crva!

Život -
Pokušavala je s nekonvencionalnim lekovima da ublaži kašalj i na kraju je na nju pozitivno uticao propolis. Posle dva meseca uzimanja propolisa iskašljala je crva

Milka Savić, poznati zagrebački advokat, devet godina je trpela zbog teškog kašlja. Niko od lekara nije mogao da pronađe uzrok koji je mučni. Nedavno je, dok se tuširala, kada se je počela da se guši, iskašljala je deset centimetra dugog crva koji je imao narandžastu glavu i tamni tačkicu na njoj.

Šokirana nije uspela da uhvati crva, koji je završio u odvodu. Na nesreću, crv i njegov izgled bi pomogao lekarima da uspostave tačnu dijagnozi njenih problema koje ima od 2005. Zbog jakog kašlja posetila je sve zagrebačke bolinice i prikupila pet kilograma zdravstvene dokumentacije. Lekari nikada nisu uspeli da saznaju šta se s njom događa.

Najpre su sumnjali da se radi o čiru na želucu, i obavila je sve alergološke, pulmološke i otorinolaringološke pretrage. Išla je na inhalacije, uzimala lekove za pritisak, ali su svi nalazi bili negativni. Čak su joj predlagali da ode do psihijatra, jer su mislili da je to posledica stresa.

Samo pri bronhoskopiji, kada s minijaturnom kamerom snimaju pluća, videli su nešto čudno. Mislili su da se radi o pulsirajućoj krvnoj veni, koja nije uzrok kašlju.

Pokušavala je s nekonvencionalnim lekovima da ublaži kašalj i na kraju je na nju pozitivno uticao propolis. Posle dva meseca uzimanja propolisa iskašljala je crva.

Kako je parazit dospio u njena pluća, ostaje tajna. Pulmolozi u zagrebačkoj i bolnišnici na Jordanovcu misle, da je Savićeva dobila crva na putu po Australiji.

(slovenskenovice.si/aura)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track